Închide meniul

„E jupânul! Ignoră cifrele!” Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 18:46

Reclamă
„E jupânul! Ignoră cifrele! Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Sorin Cârţu, în timpul unui meci/ Hepta

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională. Fostul oficial al Universității Craiova nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre selecționerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a inclus un singur jucător de la Universitatea Craiova în lotul naționalei pentru amicalele din luna iunie. Atunci, România se va duela cu Bulgaria și Liechtenstein. Amicalul cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Sorin Cârțu l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională

Cârțu a dezvăluit că se aștepta ca Mitriță să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu. Acesta a spus însă că selecționerul a ignorat cifrele jucătorului de la Universitatea Craiova și că astfel a atras furia fanilor din Oltenia.

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat şi face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că şi i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui şi n-ai ce să-i faci! Şi eu am fost antrenor şi am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii şi am nemulţumit lumea. Uneori a ieşit bine, alteori nu şi au avut ei dreptate… Asta e!

Reclamă
Reclamă 4

Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriţă să-şi vadă de viaţa lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare şi să califice echipa în Conference şi să uite de relaţia asta”, a spus Sorin Cârțu, la gsp.ro.

Costel Gâlcă a răbufnit după ce Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Alex Mitriță în lotul preliminar pentru EURO 2024

Antrenorul oltenilor a comentat decizia selecționerului și este de părere că Alex Mitriță ar fi fost o variantă bună pentru echipa națională a României.

Totodată, Gâlcă a spus că și Andrei Ivan ar fi meritat o convocare. Totuși, de notat este că atacantul de la Universitatea Craiova a marcat doar 7 goluri în 38 de meciuri, din toate competițiile ale acestui sezon.

Reclamă

„Nu sunt antrenorul echipei naționale, însă mă așteptam să fie convocat și Andrei Ivan. Edi este selecționerul, își asumă convocările și rezultatele. Despre Mitriță nu mai comentez. Este un jucător decisiv, cu cifre bune, a demonstrat asta și în acest campionat.

Insist pe ideea că selecționerul își asumă responsabilitatea pentru aceste lucruri. Ca antrenor al României, trebuie să convoci cei mai în formă jucători”, a spus Costel Gâlcă, la conferința de presă premergătoare finalei barajului pentru preliminariile Conference League.

De menționat este că lotul convocat de Edi Iordănescu va juca și în cele două amicale premergătoare turneului final. În cadrul acestor amicale, România va juca cu Bulgaria, pe 4 iunie, după care va întâlni Liechtenstein, pe 7 iunie. Partida cu Liechtenstein va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și