Închide meniul

Kylian Mbappe, jucătorul anului la Globe Soccer Awards! I-a învins pe Jude Bellingham şi Vinicius

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 14:29 / Actualizat: 4 iunie 2024, 16:43

Reclamă
Kylian Mbappe, jucătorul anului la Globe Soccer Awards! I-a învins pe Jude Bellingham şi Vinicius

Kylian Mbappe, jucătorul anului la Globe Soccer Awards

Kylian Mbappe, în timpul Globe Soccer Awards - Profimedia Images

Kylian Mbappe a fost ales jucătorul anului la Globe Soccer Awards. Prima versiune europeană a galei care se desfăşoară de obicei la Dubai la începutul anului a avut loc marţi, în Sardinia, relatează RMC Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a obţinut titlul de cel mai bun jucător al sezonului pentru a doua oară în carieră, după 2021. El i-a învins pe Jude Bellingham şi Vinicius, jucătorii lui Real Madrid.

Kylian Mbappe, jucătorul anului la Globe Soccer Awards, peste Jude Bellingham şi Vinicius

El a fost preferat madrilenilor Jude Bellingham şi Vinicius, unor jucători de la Manchester City (Phil Foden, Erling Haaland, Rodri, Bernardo Silva), lui Harry Kane (Bayern Munchen), Mohamed Salah (Liverpool), Lautaro Martinez (Inter Milano) Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) şi Serhou Guirassy (VFB Stuttgart).

Harry Kane a fost desemnat cel mai bun marcator, Manchester City cel mai bun club, Xabi Alonso cel mai bun antrenor şi Lamine Yamal cel mai bun jucător în devenire.

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaïfi, a primit trofeul „leadership în fotbal”.

Reclamă
Reclamă 4

Nominalizaţii au fost stabiliţi prin vot public, în timp ce câştigătorii au fost aleşi de un juriu format din fotbalişti, antrenori, arbitri, agenţi şi jurnalişti.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și