Închide meniul

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2024, 0:17

Reclamă
Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de al Hilal în finala Cupei Regelui

Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a pierdut finala Cupei Regelui cu Al Nassr / Captură Prima Sport

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, echipa starului portughez, a fost învinsă la loviturile de departajare în finala Cupei Regelui Arabiei Saudite de Al Hilal, echipa lui Neymar şi Mitrovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala a fost cu adevărat nebună, cu trei cartonaşe roşii. După 1-1 după 120 de minute, Al Hilal s-a impus cu 5-4 la loviturile de departajare. Imediat după finalul partidei, Cristiano Ronaldo a plâns în hohote.

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

În minutul 7, Al Hilal a deschis scorul prin Aleksandar Mitrovic! Fostul atacant de la Fulham a profitat de eroarea lui Lajami şi a ajuns la 40 de goluri marcate în toate competiţiile.

În primul minut al reprizei secunde, Cristiano Ronaldo a avut o şansă uriaşă de a restabili egalitatea. Ayman a centrat de pe partea dreaptă, dar foarfeca lui Ronaldo a lovit bara.

Al Nassr a primit o nouă lovitură în minutul 54. Portarul Ospina a fost eliminat după un henţ în afara careului. Eliminarea portarului columbian a fost sărbătorită de fanii lui Al Hilal precum un gol.

Reclamă
Reclamă

Finalul partidei a fost complet nebun. În minutul 87, Al Bulayhi a văzut cartonaşul galben pentru un fault. La doar câteva secunde distanţă, el a fost eliminat direct, în urma unei confruntări cu Ayman, decizia arbitrului fiind însă extrem de controversată.

Un minut mai târziu, Al Nassr a restabilit egalitatea. Yahya a marcat cu o lovitură de cap din centrarea lui Lajami. Mijlocaşul de 23 de ani a înscris chiar din faţa lui Cristiano Ronaldo.

Înainte ca partida să intre în prelungiri, Kalidou Koulibaly de la Al Hilal a fost şi el eliminat. Fostul fundaş al celor de la Napoli a văzut al doilea cartonaş galben pentru proteste.

Reclamă

Fără evenimente notabile în cele două reprize de prelungiri, finala Cupei Regelui din Arabia Saudită a ajuns la loviturile de departajare. Acolo, Al Hilal s-a impus cu 5-4. Cristiano Ronaldo a marcat pentru echipa sa, dar rătările lui Al Hassan şi Al Nemer au costat-o pe echipa portughezului.

Imediat după parada lui Bono, Neymar a intrat pe teren şi s-a bucurat alături de coechipierii săi pentru succes, chiar sub privirile lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez s-a prăbuşit imediat la pământ şi a început să plângă în hohote. Al Nassr nu a mai cucerit Cupa Regelui de 34 de ani.

Giovanni Becali, dezvăluiri uluitoare despre Cristiano Ronaldo

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristiano Ronaldo. Becali este prieten bun cu Jose Mourinho, un alt portughez celebru, iar în urmă cu peste 20 de ani a fost la un pas să devină impresarul lui Cristiano Ronaldo.

Starul portughez câştigă 200 de milioane de euro pe an doar din salariu. Giovanni Becali spune că Ronaldo primeşte în fiecare zi bani în cont. Mai mult, Giovanni Becali a mai spus că Ronaldo nu are de gând să se retragă prea curând din fotbal.

„Ronaldo e plătit la 12 și un minut. În fiecare zi, primește o parte din milioanele sale. Verifică pe telefon dacă i-a intrat salariul. Fiecare face ce poate cu banii. E un sacrificiu, dar cred că vrea să mai joace 4-5 ani. El are destui bani. E un om care vrea să câștige”, a spus Giovanni Becali.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și