Închide meniul

Jude Bellingham îl aşteaptă pe Kylian Mbappe cu braţele deschise la Real Madrid: „E singurul lucru care ne lipseşte”

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2024, 8:51

Reclamă
Jude Bellingham îl aşteaptă pe Kylian Mbappe cu braţele deschise la Real Madrid: „E singurul lucru care ne lipseşte

Jude Bellingham îl aşteaptă pe Kylian Mbappe cu braţele deschise la Real Madrid: "E singurul lucru care ne lipseşte"

Kylian Mbappe şi Jude Belligham, la Cupa Mondială 2022 / Profimedia

Jude Bellingham îl aşteaptă pe Kylian Mbappe cu braţele deschise la Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti a cucerit pentru a 15-a oară trofeul UEFA Champions League, iar madrilenii sărbătoresc din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii echipei de pe Santiago Bernabeu au şi mai multe motive de sărbătoare în perioada imediat următoare. Telenovela Mbappe a luat sfârşit şi starul francez urmează să semneze cu Real Madrid zilele următoare.

Jude Bellingham îl aşteaptă pe Kylian Mbappe cu braţele deschise la Real Madrid: „E singurul lucru care ne lipseşte”

Transferul aşteptat de fanii lui Real Madrid de ani de zile urmează să devină realitate. Kylian Mbappe va semna zilele următoare cu formaţia de pe Santiago Bernabeu, iar Jude Bellingham este convins că madrilenii vor ajunge la un alt nivel alături de superstarul francez.

Internaţionalul englez, care a scris istorie în finala UEFA Champions League de pe Wembley, a recunoscut că un jucător precum Kylian Mbappe este singurul lucru care le lipseşte madrilenilor:

„Ar fi incredibil. Un jucător ca el… Aţi văzut şi în seara aceasta (n.r. aseară) că singurul lucru care ne lipseşte este un număr 9 eficient. Cred că, dacă va veni, şi ne va putea oferi asta, ar avea şansa de a ne duce la un alt nivel. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a declarat Jude Bellingham, citat de marca.com.

Reclamă
Reclamă

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

Carlo Ancelotti a oferit prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League. Real Madrid s-a impus în finala de pe Wembley cu Borussia Dortmund, pe care a învins-o cu 2-0.

Dani Carvajal şi Vinicius au fost cei doi marcatori pentru madrileni. După acest succes, Real Madrid şi-a trecut în cont al 15-lea trofeu UEFA Champions League, în timp ce Carlo Ancelotti a pus mâna pe „urecheată” pentru a cincea oară.

Antrenorul italian a recunoscut la finalul partidei că nu va putea niciodată să se obşinuiacă cu acest sentiment, mai ales că echipa sa a avut mult de muncă în această finală. Ancelotti a recunoscut că l-a certat pe Vinicius pentru prestaţia sa din prima repriză, fiind de părere că jucătorii săi au fost „leneşi” şi i-au lăsat pe cei de la Dortmund să joace aşa cum au dorit:

Reclamă

„Niciodată nu o să mă obişnuiesc, deoarece a fost foarte dificil, mai mult decât ne aşteptam. În repriza a doua am fost mai buni, mai echilibraţi. Este un vis care continuă.

(n.r. Ce i-a spus lui Vinicius?) L-am certat puţin în prima repriză. În prima repriză am fost cam leneşi, am pierdut multe mingi, iar ei au jucat aşa cum au vrut”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și