Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu răsuflă uşurat: Denis Alibec va juca la EURO 2024

Publicat: 6 iunie 2024, 15:49 / Actualizat: 17 iulie 2024, 18:21

Reclamă
Edi Iordănescu răsuflă uşurat: Denis Alibec va juca la EURO 2024

Edi Iordănescu răsuflă uşurat: Denis Alibec va juca la EURO 2024

Denis Alibec, în tricoul României - Hepta

Edi Iordănescu răsuflă uşurat! Denis Alibec va fi recuperat la timp şi va juca la EURO 2024. Selecţionerul României a avut mari emoţii, după ce acesta a ajuns sub cuţit, cu câteva zile în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile Antena Sport, Denis Alibec nu va fi pe teren în ultimul amical înainte de EURO, România – Liechtenstein, ce se va desfăşura vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu răsuflă uşurat: Denis Alibec va juca la EURO 2024

Atacantul naţionalei a avut o bătătură la picior şi stafful naţionalei a fost nevoit să îl taie, pentru a o curaţă. Chiar dacă au existat emoţii mari legate de prezenţa sa la EURO, acestea s-au risipit.

Alibec e în grafic, după ce starea sa a evoluat conform aşteptărilor. Astfel, el va face parte din lotul lui Edi Iordănescu, acolo unde în atac îi regăsim şi pe George Puşcaş, Denis Drăguş şi Daniel Bîrligea.

Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Denis Alibec

Răzvan Burleanu spunea recent că Alibec are nevoie de câteva zile pentru a se reface şi atunci se va lua o decizie cu privire la prezenţa sa la EURO.

Reclamă
Reclamă

„Am fost ieri în cantonamentul jucătorilor. Am stat de vorbă cu Denis, la fel cum am stat de vorbă şi cu ceilalţi. Ne pare foarte rău de această situaţie. Denis ar fi trebuit să se opereze acum 2 sau 3 săptămâni, astfel încât să fie evitată această situaţie.

În continuare sperăm să îl putem recupera. Aşteptăm staff-ul medical să vedem ce spune. E prematur în momentul de faţă, din punct de vedere medical ai nevoie de 3 – 4 zile. E o tăietură şi depinde mult cât de repede se va recupera.

Nu e la mână, e la picior şi asta face şi mai dificilă recuperarea. Ne-am fi dorit ca această intervenţie medicală să fi avut loc acum 2-3 săptămâni. Printr-o experienţă similară, chiar Nicuşor Bancu a trecut şi ne-a lipsit în luna martie.

Reclamă

La Burcă, staff-ul medical trebuie să continue toate aceste rapoarte şi să nu avem niciun risc cu privire la participarea lui la EURO. Andrei Burcă îşi doreşte să revină cât de repede şi ieri a fost destul de supărat că nu a intrat în programul echipei”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și