Închide meniul
Foto

Ermal Krasniqi a semnat cu Sparta Praga! Primele imagini cu el în tricoul echipei cehe: „Mulţumim şi mult succes”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 19:21

Reclamă
Ermal Krasniqi a semnat cu Sparta Praga! Primele imagini cu el în tricoul echipei cehe: „Mulţumim şi mult succes”

Ermal Krasniqi a semnat cu Sparta Praga! Primele imagini cu el în tricoul echipei cehe

Ermal Krasniqi, în tricoul Spartei Praga / sparta.cz

Ermal Krasniqi a semnat cu Sparta Praga! Au apărut şi primele imagini cu el în tricoul Spartei Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a obţinut un profit considerabil cu jucătorul kosovar. L-a achiziţionat la începutul anului pentru 1 milion de euro şi după jumătate de an va încasa 2 milioane de euro pentru el.

Ermal Krasniqi a semnat cu Sparta Praga! Prima imagine cu el în tricoul echipei cehe: „Mulţumim şi mult succes”

Mulţumim şi mult succes, Ermal”, i-au transmis fanii giuleşteni lui Krasniqi pe contul de Facebook visiniu.ro.

Suntem încântați să anunțăm semnarea jucătorului de 25 de ani Ermal Krasniqi. Internaționalul kosovar s-a alăturat Spartei de la Rapid București, unde și-a demonstrat calităţile, marcând șase goluri și oferind trei pase decisive în ultimele șase luni.

Îl aducem pe Ermal datorită tipologiei lui. Este un jucător rapid, dinamic. În unele meciuri, mai ales în competițiile UEFA, am simțit că ne lipsea mai multă viteză – iar Ermal ne va ajuta în acest sens‘, explică primul sosit înainte de sezonul 2024/2025, directorul sportiv al AC Sparta Praha Tomáš Rosický.

Reclamă
Reclamă

Este obișnuit să joace pe mai multe poziții în partea ofensivă. Este periculos și pentru adversari pentru că știe să marcheze și să pregătească un gol‘.

„Suntem încrezători că va produce multe momente frumoase”

Debutul la seniori al lui Ermal datează din sezonul 2018/2019, atunci când tânărul de 18 ani a început de 10 ori ca titular pentru K.F. Ferizaj, făcându-și imediat simţită prezența, cu șase goluri marcate.

Debutul său cu succes l-a făcut să treacă la un club mai prestigios, FC Ballkani, în vara anului 2019. De trei ori campion în Kosovo, Krasniqi a petrecut patru sezoane la Ballkani, timp în care a jucat în 105 meciuri, marcând 39 de goluri și oferind 17 pase decisive.

Reclamă

În unsprezece meciuri din Conference League, fotbalistul de 188 cm înălțime a câștigat opt ​​puncte pentru FC Ballkani, înregistrând tot atâtea goluri și pase decisive, ceea ce l-a pus pe radarul cluburilor străine.

După trei ani și jumătate la FC Ballkani, Ermal a căutat noi provocări în străinătate. În iarna lui 2023 a semnat cu clubul românesc CFR Cluj. Cu toate acestea, în urma unei schimbări de antrenor din vară, Krasniqi s-a trezit că a dispărut din formația de start. Căutând o nouă oportunitate, s-a alăturat lui Rapid București, acolo unde a continuat să impresioneze, cu șase goluri și trei pase decisive în doar jumătate de sezon.

Acum, Ermal Krasniqi vine cu talentul său la Sparta, unde suntem încrezători că va produce multe momente frumoase.

Bine ai venit, Ermal! Așteptăm cu nerăbdare contribuțiile tale la succesul nostru!”, l-a prezentat Sparta Praga pe fostul jucător al Rapidului, pe site-ul oficial.

Dan Şucu l-a cumpărat cu 1 milion de euro şi l-a vândut după 6 luni cu 2 milioane!

Dan Şucu l-a achiziţionat de la CFR Cluj cu 1 milion de euro la începutul anului. Patronul giuleştenilor ar urma să încaseze 2 milioane de euro pe fostul său jucător. Ar mai exista şi bonusuri în valoare de 300.000 de euro.

Totodată, Rapid va păstra şi un procent dintr-un viitor transfer al jucătorului din Kosovo.

Alături de Sparta Praga, Ermal Krasniqi va juca în prelimianriile UEFA Champions League. Campioana din Cehia își va începe aventura în turul al 2-lea, acolo unde va fi cap de serie.

În sezonul trecut de Liga 1, kosovarul a adunat 34 de partide, atât pentru CFR Cluj, cât și pentru Rapid. În cadrul acestor dueluri a marcat 6 goluri și a oferit 5 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 1,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și