Închide meniul
VIDEO & FOTO

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”!

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2024, 20:50

Reclamă
Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”!

Larisa Iordache s-a cununat civil

Colaj Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa. Nici ploaia, nici vântul nu i-au dat peste cap cununia civilă Larisei Iordache. Ea, soţul Cristian Chiriţa şi invitaţii au improvizat în timpul evenimentului de la Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache nu s-a supărat că în ziua cununiei civile a plouat. E convinsă că îi va aduce belşug. (VEZI IMAGINI EMOŢIONANTE ÎN GALERIA FOTO)

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa

„Ploaia înseamnă belșug, așa se zice din bătrâni. Eu consider că această ploaie a fost un mod ca mama mea să își facă prezența. Eu am simțit-o alături de noi. Îi plăcea mult viața, ne anima pe toți.
Nu am ales eu această dată. A ales-o soțul meu. Amândoi am avut emoții. De la începutul relației am vorbit și am zis să ne transmitem fiecare dorință, fiecare gând. Eu sunt foarte fericită, îmi place această vreme. A fost surprinzător.

Sunt diferite emoțiile față de Jocurile Olimpice, aici a fost un sentiment unic, n-am mai trecut prin așa ceva. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment.

Urmează o petrecere alături de invitații noștri faini. Ne vom distra pe cinste! Ne dorim foarte mult să mărim familia, dar vom lua totul pas cu pas. N-a fost foarte greu să aleg rochița. Am avut câteva variante la dispoziție. Mi-am păstrat și numele, soțul meu a vrut să fie totul egal”, a spus Larisa Iordache.

Reclamă
Reclamă

Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie

Larisa Iordache a fost emoţionată până la lacrimi de iubitul său, în momentul în care a fost cerută de soţie. Marea noastră campioană a dezvăluit, într-un interviou acordat exclusiv pentru AntenaSport, cât de intens a fost momentul cererii în căsătorie.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de iubitul său în prima zi a noului an. Momentul a fost unul extrem de emoţionant. „01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţa”, a scris, la începutul anului, Larisa Iordache pe Instagram.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și