Închide meniul
Foto

„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 22:15

Reclamă
„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față

Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită!

Horaţiu Moldovan şi Aza Gabriela / Colaj Instagram

Horațiu Moldovan a dezvăluit cum a cucerit-o pe celebra sa iubită, Aza Gabriela! Portarul echipei naționale nu s-a ferit de subiect și a dat toate cărțile pe față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Horațiu Moldovan este o artistă de succes în România. Dată fiind celebritatea acesteia, portarul a recunoscut că a avut mari dificultăți atunci când a încercat să o contacteze.

Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită!

Horațiu Moldovan a dezvăluit că a avut nevoie de 6 luni pentru a reuși să vorbească cu Aza. Portarul echipei naționale a recunoscut că frumoasa femeie nu a dorit inițial să discute cu acesta, pe rețelele de socializare.

Totuși, Aza Gabriela a acceptat cererea de urmărire a portarului, la 6 luni de la momentul în care acesta a încercat să o contacteze. Potrivit lui Horațiu Moldovan, din acel moment cei doi au creat o conexiune.

VEZI IMAGINI INCENDIARE CU IUBITA LUI HORAȚIU MOLDOVAN ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă

”O știam pe Aza de ceva timp, dar nu o știam personal. Am tot umblat șase luni ca să ajung să o cunosc personal, dar primeam bariere (n.r. – râde).

Da, din cauza ei nu s-a întâmplat mai devreme. Adică, îi dădeam follow pe Instagram, se făcea că nu vede. N-am apucat să vorbim, nuu. A fost greu să ajungem să vorbim.

Da, a fost puțină aroganță. La un moment dat nu mai speram, dar până la urmă a cedat. În decembrie anul trecut i-am dat follow, mi-a dat și e înapoi și asta a fost”, a spus Horațiu Moldovan, în cadrul podcastului „Tare de Tot”.

Reclamă

Iubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok

De o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), Aza a dat lovitura cu o manea care s-a viralizat în Europa. Este vorba despre piesa „Made in Romania”, care este interpretată de Ionuţ Cercel, şi care a răsunat în vestiarul lui Inter la petrecerea de titlu. Nu a lipsit nici de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului, sau din vestiarul Unirii Slobozia după promovarea în Liga 1.

Aza Gabriela a prevăzut succesul uriaş şi a publicat, în luna februarie, un video cu ea în timp ce cânta această manea. A dat astfel o lovitură de proporţii. Postarea are peste 36 de milioane de afişări, 3.2 milioane de aprecieri şi 24.000 de comentarii.

Iubita lui Moldovan a postat clipul şi pe Instagram şi a strâns 738.000 de aprecieri. Mai mult, a decis să facă şi un remix.

Aza Gabriela a avut o relaţie în trecut cu Dragoş Nedelcu. Cei doi s-au despărţit în primăvara lui 2022, după o relaţie de aproximativ doi ani.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și