Închide meniul

Constantin Budescu va semna cu o echipă din Liga 1! Surpriză de proporţii pregătită de „Budi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iunie 2024, 18:04

Reclamă
Constantin Budescu va semna cu o echipă din Liga 1! Surpriză de proporţii pregătită de „Budi

Constantin Budescu va semna cu o echipă din Liga 1

Constantin Budescu, bucuros după un meci / Profimedia

Constantin Budescu a fost convins şi va semna cu o echipă din Liga 1. Liber de contract după despărţirea de Farul lui Gică Hagi, mijlocaşul de 35 de ani urmează să semneze cu o nou-promovată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” va fi noul jucător al Gloriei Buzău. Informaţia a fost confirmată de antrenorul echipei, Andrei Prepeliţă.

Constantin Budescu va semna cu o echipă din Liga 1

Alături de Budescu, la gruparea din Buzău va juca şi un alt fost internaţional. Este vorba despre Dragoş Grigore, fundaşul de 37 de ani care s-a despărţit de Rapid.

Da, Dragoș se află deja cu noi în cantonament. Despre Costică mai așteptăm să fie alături de noi fizic.

Sper ca mâine să-l avem la antrenamentul de dimineață”, a spus Andrei Prepeliță la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Constantin Budescu a fost asaltat cu oferte în această vară. „Budi” a fost dorit atât de Concordia Chiajna, cât şi de FC Argeş.

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu şi l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” a oferit detalii la scurt timp după ce s-a oficializat despărţirea.

Hagi a dezvăluit că îi va păstra mereu „uşa deschisă” mijlocaşului ofensiv de 35 de ani.

Reclamă

Budescu… nu ştiu dacă am renunţat complet. Clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers cum au vrut. Am zis că dau drumul la tineri. Budi nu e de ţinut pe bancă. Ne-am despărţit cum trebuia, el vrea să mai joace. I-am zis că e casa lui aici, ştie că e un hotel frumos la Mamaia. Tot timpul o să rămânem prieteni.„, spunea Gică Hagi.

Budescu a avut cifre excelente sezonul trecut. În cele 32 de meciuri din toate competiţiile în care a jucat pentru Farul a înscris 8 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și