Închide meniul

Italienii au făcut anunţul despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Mesaj direct pentru Gigi Becali: „O mică avere”

Publicat: 20 iunie 2024, 19:21

Reclamă
Italienii au făcut anunţul despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Mesaj direct pentru Gigi Becali: „O mică avere

Italienii au făcut anunţul despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Mesaj direct pentru Gigi Becali: "O mică avere"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Italienii au făcut anunţul despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Atacantul care tocmai a împlinit 22 de ani este dorit de Gigi Becali, dar Fiorentina nu va renunţa uşor la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB pare că vrea să îl aducă cu orice preţ pe Munteanu, chiar dacă Fiorentin i-a transmis deja că vor să îl păstreze pe atacantul român.

Italienii au făcut anunţul despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Mesaj direct pentru Gigi Becali: „O mică avere”

Chiar şi în aceste condiţii, Fiorentina ar fi dispusă să îi dea drumul lui Munteanu, dar cu un preţ pe măsură. Gigi Becali a oferit deja suma de 1,5 milioane pentru fostul atacant de la Farul Constanţa, dar a primit un răspuns negativ din partea italienilor.

Presa din Italia susţine că Fiorentina nu se va împotrivi să vândă jucători tineri, în frunte cu Louis Munteanu, în cazul în care sumele primite vor fi mai mari decât cele oferite de Gigi Becali:

„Pentru mai mulţi tineri jucători, cu Munteanu în frunte, Fiorentina vrea să obţină o mică avere”, potrivit ziarului La Nazione, citat de Viola News.

Reclamă
Reclamă

Louis Munteanu a fost transferat de Fiorentina în septembrie 2020 de la Viitorul Constanţa. Echipa lui Gheorghe Hagi a primit la vremea respectivă 1,7 milioane de euro.

Florinel Coman, mesaj categoric despre plecarea de la FCSB

Florinel Coman a transmis un mesaj categoric, despre plecarea de la FCSB, înaintea meciului României cu Belgia. Acesta a transmis că nu se gândeşte la un transfer, mărturisind că este concentrat doar asupra partidei naţionalei de la EURO 2024.

După meciul cu Ucraina, în care Florinel Coman a fost titular, Gigi Becali a anunţat plecarea acestuia de la FCSB. Patronul campioanei a transmis că Al-Duhail a plătit clauza lui „Mbappe”.

Reclamă

Întrebat despre plecarea de la FCSB, Florinel Coman a oferit un răspuns clar. Acesta a transmis că nu are semnal la telefon, dat fiind faptul că Gigi Becali a transmis că acesta nu le confirmă arabilor transferul.

„O victorie ne poate duce mai departe, nu mă gândesc la transfer. Cred că niciunul dintre noi nu se gândește. Semnal la telefon nu am aici. Vorbesc foarte serios, chiar nu am!”, a declarat Florinel Coman.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și