Închide meniul

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2024, 12:42

Reclamă
FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

FCSB va disputa două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

Jucătorii FCSB sărbătoresc titlul de campioană - Hepta

FCSB va disputa două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a campioanei. FSCB – csv Apeldoorn va avea loc pe 24 iunie, ar cel cu Almere, pe 28 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FCSB va disputa două partide amicale în turneul de pregătire din Țările de Jos.

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

Prima va avea loc luni, 24 iunie, împotriva celor de la csv Apeldoorn, la baza WWNA, din Wenum-Wiesel. Meciul va începe la ora locală 19:00 (20:00 ora României), iar accesul spectatorilor este permis.

În a doua partidă, campionii României o vor întâlni pe Almere City FC, din prima ligă a Țărilor de Jos. Meciul este programat pe 28 iunie, începând cu ora locală 16:00 (17:00 ora României), la baza de pregătire a olandezilor și se va disputa fără spectatori”, se arată în comunicatul roş-albaştrilor.

Reclamă
Reclamă

Unde se va juca Maccabi Tel Aviv – FCSB, în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor

Iată unde se va juca Maccabi Tel Aviv – FCSB, în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor. Adversarii campioanei nu își pot disputa meciurile europene pe teren propriu, din cauza conflictului existent în Israel.

Astfel, oficialii formației au decis să găsească o altă variantă de stadion, care ar putea să o avantajaeze pe FCSB, care scapă astfel de o deplasare lungă.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, prima variantă a oficialilor lui Maccabi a fost Polonia, însă aceștia nu au reușit să se înțeleagă cu reprezentanții de la Varșovia.

Reclamă

Astfel, Maccabi a apelat la o variantă utilizată deja și de echipa națională a Israelului: aceea de a-și juca meciurile de pe teren propriu în Ungaria. Sursa citată anterior anunță că deja există un acord între Maccabi și guvernul maghiar.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și