Închide meniul
Foto

Atmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 22:02

Reclamă
Atmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

Atmosferă de zile mari la Belgia - România!

Fanii români, la meciul cu Belgia / Profimedia

Atmosferă de zile mari la Belgia – România! Suporterii echipei naționale au făcut spectacol în tribunele arenei din Koln, la al doilea meci al tricolorilor de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belgia și România contează pentru etapa a 2-a a Grupei E, de la Campionatul European din Germania.

Atmosferă de zile mari la Belgia – România!

Suporterii României au făcut spectacol încă de la imn, pe care l-au cântat la unison. A fost un zgomot uriaș pe stadionul din Koln, care a surprins o lume întreagă.

VEZI IMAGINI CU FANII ECHIPEI NAȚIONALE ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Mai apoi, fanii tricolorilor au creat o atmosferă de zile mari și au scandat minute în șir, pentru a-și susține favoriții.

Reclamă
Reclamă

„Hai România” și „România, ale”, au fost scandările preferate ale suporterilor.

Cum arată echipele de start în România – Belgia:

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Reclamă

Rezerve: Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Rus, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Pușcaș, Hagi, Olaru, Coman, Mogoș, Sorescu, Racovițan, Bîrligea, Șut

Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Debast, Carrasco – Mangala, Onana – Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku

Rezerve: Kaminski, Bakayoko, De Cuyper, De Ketelaere, Lukebakio, Openda, Sels, Theate, Tielemans, Vermeeren, Vertonghen, Vranckx.

Ilie Dumitrescu, prima reacţie când a văzut că Florinel Coman nu este titular în România – Belgia

Ilie Dumitrescu a avut prima reacţie când a văzut că Florinel Coman nu este titular în România – Belgia. Decizia luată de Edi Iordănescu nu l-a surprins pe fostul atacant din Generaţia de Aur. „Mister” a analizat singura schimbare făcută de selecţionerul României în primul 11, faţă de meciul cu Ucraina.

„Mă aşteptam să nu fie foarte multe schimbări, sunt totuşi 5 nopţi de la meciul cu Ucraina. Se merge pe aceeaşi strategie, pentru că întâlnim un adversar mai periculos. Apare Mihăilă şi aici sunt lucrurile foarte clare, titularul era Mihăilă înaintea meciului cu Ucraina. Florinel Coman a fost foarte disciplinat din punct de vedere tactic, a fost o surpriză pentru mine. A jucat un fotbal total, plus că nu pierde mingea.

Mihăilă are un plus de viteză, ceea ce va fi foarte important când vom intra în posesie. Mihăilă şi Man sunt jucători de viteză, în benzi avem o viteză foarte bună.

În ultimii 20 de metri, Drăguşin va fi ştampilă la Lukaku, la fel Marius Marin la De Bruyne. Joacă Doku, care din punct de vedere tactic este un jucător cu o calitate individuală extraordinară. Vom avea nevoie de spaţii reduse, avem nevoie să fie o echipă scurtă în seara asta”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și