Închide meniul

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 16:33

Reclamă
Florinel Coman va fi coleg cu „eroul lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

Florinel Coman va fi coleg cu "eroul" lui Real Madrid, în Qatar

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, la viitoarea sa echipă din Qatar. Joselu se va transfera la Al Gharafa, formaţia care a achitat clauza de cinci milioane de euro a lui „Mbappe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Florinel Coman de la FCSB, imediat după victoria României cu Ucraina, de la EURO 2024.

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar

Fabrizio Romano a anunţat că Al Gharafa va ma da o lovitură pe piaţa transferurilor, în această vară. Joselu s-a înţeles cu formaţia din Qatar şi urmează să semneze noul contract.

Carlo Ancelotti s-a opus plecării atacantului de la Real Madrid, însă acesta şi-a dorit să se transfere în Qatar, la echipa care s-a clasat pe locul trei, în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă

Joselu a fost „eroul” lui Real Madrid, în returul semifinalei cu Bayern, din Liga Campionilor. Trimis în teren în minutul 81, la scorul de 1-0 pentru germani, atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie şi i-a calificat pe „galactici” în finala Ligii Campionilor.

Ajuns la 34 de ani, Joselu o va părăsi pe Real Madrid, după un singur sezon petrecut pe Santiago Bernabeu. În cele 49 de meciuri bifate în toate competiţiile, atacantul spaniol a reuşit să marcheze 17 goluri şi să ofere trei pase decisive.

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0. Becali a anunţat că Florinel Coman a fost vândut şi că a fost achitată clauza de 5 milioane de euro.

Reclamă

Gigi Becali a spus că partida cu Ucraina a fost ultima pentru Florinel Coman ca jucător al FCSB-ului şi că arabii de la Al Gharafa au chitat clauza de reziliere.

„Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza. Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Coman. M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva?

Au scăpat ieftin ucrainienii. Am mai avut acolo în față și alte vreo doua ocazii, nu? Vreau să batem și Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă aia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit şi salariul uriaş pe care Florinel Coman îl va avea în Qatar. Transferul lui Coman în Qatar încă nu este finalizat, dar „Mbappe de România” este aproape de plecarea de la FCSB.

„De ce e proastă (n.r. vestea)? Lasă, să se ducă băiatul, ia 2 milioane de euro pe an. Arabii (n.r. qatarezii), ei au băgat. Ne bagă banii acum, gata. Ce, stă FCSB în unul sau doi sau trei jucători? Face Domnul, de te duce și în primăvara de Champions League. Dar ce crezi?“, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și