Închide meniul

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2024, 19:26

Reclamă
Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru "tricolori", înainte de Slovacia - România: "Aceste teorii mă agasează"

Viorel Moldovan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Viorel Moldovan a avut un mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România, partida decisivă pentru un loc în optimile de finală de la EURO 2024. Echipa lui Edi Iordănescu poate obţine calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final, dacă va obţine cel puţin un rezultat de egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Slovacia şi România se va juca miercuri seară, de la ora 19:00. Duelul de la Frankfurt va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

Viorel Moldovan, fostul mare internaţional român, în prezent preşedinte la Rapid, a vorbit despre duelul „tricolorilor”, dar şi despre varianta vehiculată în ultimele zile. În cazul unui egal, Slovacia şi România îşi asigură prezenţa în optimile turneului final din Germania.

Fostul internaţional nu vrea însă să audă de această variantă. El speră ca jucătorii lui Edi Iordănescu să nu iasă pe teren cu gândul de a obţine un rezultat de egalitate şi speră să joace la victorie:

„Gândim prea departe. Când aud toate aceste teorii… pe mine mă agasează. Nu-mi plac. Aşa am fost şi ca fotbalist, m-am concentrat la ale mele. Nu am plecat urechea. Aşa trebuie să facă şi ei, să se bazeze numai şi numai pe munca lor şi să pregătească meciul cu selecţionerul cât mai bine.

Reclamă
Reclamă

Ca să obţii un rezultat de egalitate trebuie să joci la victorie. Dacă intri cu ideea de a obţine un rezultat de egalitate, nu-l vei obţine. Trebuie să joci pentru victorie”, a declarat Viorel Moldovan.

Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

Gigi Becali a fost întrebat dacă România va face blat în meciul cu Slovacia, după speculaţiile presei internaţionale. Patronul de la FCSB a răspuns fără reţineri şi a transmis că nu crede că „tricolorii” ar apela la un astfel de scenariu, însă cu siguranţă îşi vor urmări interesul.

„Orice om care are un interes și-l urmărește, normal că mergi pe blat, dar poți să știi dacă și adversarul vrea același lucru? Se poate da un ton, așa… Interesul e interes, dar nu cred că o să se facă.

Reclamă

Nu vreau să comentez ceva ce nu știu, eu știu că dacă am un interes, îmi urmăresc interesul. Au făcut și echipe mult mai mari decât noi. Dar nu de la început, l-au făcut după pauză sau din minutul 60, adică dacă e 0-0 sau 1-1, din mișcări, din pase se vede că e bine așa.

Când ajungi la 30 de metri, o dai în spate, sau dai de la 40 de metri în tribune. Ăia când văd așa, fac și ei la fel, că nu le convine nici lor. Dacă unul atacă și văd că vrea să dea gol, atunci își văd de treabă”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Marius Şumudică ţinteşte prima victorie în Giuleşti! Duel „de foc” cu Dorinel Munteanu

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY
Citește și