Închide meniul

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 22:35

Reclamă
Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia

Neil Lennon/ AntenaSport

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Giuleștenii au obținut marţi, o victorie (scor 2-1) şi un rezultat de egalitate (scor 1-1) în partidele amicale disputate cu NK Radomlje şi MFK Ruzomberok în cadrul stagiului de pregătire din Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci, cel cu NK Radomlje (prima ligă din Slovenia), gruparea giuleşteană s-a impus prin golurile lui Omar El Sawy (minutul 31) şi Claudiu Petrila (minutul 59), pentru formaţia slovenă marcând Hanan Durakovic (minutul 44).

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia

Antrenorul Neil Lennon a folosit în această întâlnire următorul unsprezece: Aioani – Dănilă, Bădescu, Kait, Borza – Pănoiu, Emmers – Gojkovic, El Sawi, Petrila – Rrahmani. Au mai jucat G. Gheorghe, Stan şi Briciu, notează agerpres.ro.

În a doua partidă amicală a zilei, cea cu MFK Ruzomberok (prima ligă din Slovacia), Rapid a condus cu 1-0 prin autogolul lui Jan Hladik (minutul 12), slovacii egalând prin Kristof Domonkos (minutul 66).

FC Rapid a început meciul cu următorul unsprezece: Ungureanu – Braun, Ignat, Micovski – G. Gheorghe, Oaidă, Cepoi, Papeau – Hasani, Stan, Burmaz. Au mai intrat după pauză Dănilă, Pănoiu, Bădescu şi Briciu.

Reclamă
Reclamă 4

În primul amical de la începerea pregătirilor pentru următorul sezon, disputat la 20 iunie, formaţia giuleşteană a învins cu scorul de 4-1 formaţia Gloria Buzău.

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid!

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Viorel Moldovan, președintele echipei din Giulești, a vorbit despre mutarea așteptată de fani.

Louis Munteanu aparține de Fiorentina și a fost împrumutat la Farul Constanța, în ultimele două sezoane. Evoluțiile acestuia au atras atenția oficialilor lui Rapid, care au dorit să îl transfere în această perioadă de mercato.

Reclamă

Totuși, din informațiile oferite de Viorel Moldovan, mutarea nu se va realiza. Președintele giuleștenilor a transmis că Fiorentina are „alte planuri” cu Louis Munteanu și că Rapid se va reorienta.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro.

Produs al academiei Hagi, Munteanu a fost vândut de „Rege” la Fiorentina în anul 2020, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro.

În actualul sezon, Munteanu a adunat 36 de meciuri în tricoul Farului, în care a marcat 12 goluri și a oferit 5 pase decisive. În momentul de față, atacantul este cotat la 1,8 milioane de euro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și