Închide meniul
Foto

Iubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2024, 10:15

Reclamă

Iubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula milionarilor”. Cei doi internaţionali români au parte de o vacanţă de vis după EURO 2024. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au mers în Mykonos, supranumită şi „Insula Milionarilor”. Cei doi se relaxează alături de superbele lor iubite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”

Valentin Mihăilă are o relaţie perfectă cu Ami, o blondă superbă din Craiova. Ami a fost alături de Mihăilă şi la EURO, acolo unde i-a făcut galerie din tribune. Dennis Man are o relaţie cu Alexandra Ionela Grigoriţă de mai bine de şapte ani. Femeia are fabulos, fiind o fostă Miss Arad.

Iubita lui Dennis Man este pasionată de modă şi conduce bussiness-ul pe care fotbalistul îl are în domeniul vestimentar. Alexandra promovează des articolele pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 17.000 de oameni.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Dennis Man a avut o evoluţie de excepţie în victoria răsunătoare a României cu Ucraina, din primul meci de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Reclamă

Dennis Man a fost titular contra Ucrainei, fiind înlocuit în minutul 62 de Ianis Hagi. Man a avut o evoluţie solidă la debutul României la EURO 2024, reuşind 13 pase corecte, din cele 17 încercate, şi alte trei driblinguri.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

9:59

FCSB – Gloria Buzău LIVE TEXT (21:00). Campioana are nevoie ca de aer de puncte! Echipele probabile

9:44

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și