Închide meniul
Foto

Câţi bani trebuie să plătească Pescobar, după afişarea rezultatelor la BAC 2024. Suma pe care o vor încasa elevii cu media 10

Publicat: 8 iulie 2024, 12:48

Reclamă
Câţi bani trebuie să plătească Pescobar, după afişarea rezultatelor la BAC 2024. Suma pe care o vor încasa elevii cu media 10

Câţi bani trebuie să plătească Pescobar, după afişarea rezultatelor la BAC 2024

Paul Nicolau este poreclit Pescobar / Instagram

Au apărut informaţii de ultimă oră despre câţi bani trebuie să plătească Pescobar (n.r. Paul Nicolau), după afişarea rezultatelor la BAC 2024. Omul de afaceri care este bun prieten cu fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a promis că îi va recompensa pe toţi elevii care reuşesc să obţină media 10 la examenul de bacalaureat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi, 8 iulie, rezultatele. Rata de promovare ar fi fost de peste 76%! Mai exact, 99.371 de candidaţi din totalul de 130.041 de candidaţi. Elevii nemulţumiţi pot face contestaţii, iar rezultatele finale vor fi comunicate peste 4 zile.

Câţi bani trebuie să plătească Pescobar, după afişarea rezultatelor la BAC 2024

Potrivit news.ro, 39 de candidaţi au încheiat examenul cu media 10. Aceştia ar urma să primească o recompensă financiară de la Pescobar.

Premiez cu 100€ în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România!

Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!„, a fost mesajul transmis imediat după aflarea rezultatelor de Paul Nicolau (n.r. Pescobar), pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Prin urmare, Pescobar ar urma să plătească 3.900 de euro din conturi. Suma este infimă în condiţiile în care adună zilnic sume colosale de bani. Din spusele lui „Mitică” Dragomir, Paul Nicolau are nevoie de mai puţin de o oră pentru a aduna cei 3.900 de euro.

Dumitru Dragomir anunţase că controversatul om de afaceri are o avere uriaşă, estimată la 25 de milioane de euro. „Face 100.000 de euro profit pe zi, nu pe lună„, a declarat fostul conducător al fotbalului românesc.

Numărul notelor de 10 pe probe/discipline de examen:

Reclamă

• Limba şi literatura română: 408;
• Limba şi literatura maternă: 21;
• Proba obligatorie a profilului: 3.279 (Matematică -2.424 / Istorie – 855);
• Proba la alegere a profilului şi a specializării: 4.866 (cele mai multe note de 10 au fost obţinute la disciplina Logică şi argumentare: 1.234).

Imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar

Au apărut imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar (Paul Nicolau). Cunoscutul milionar trăieşte în lux şi opulenţă şi le-a arătat fanilor ce imobil şi-a cumpărat de la cel care primeşte trei pensii de la statul român.

Pescobar a făcut o investiţie spectaculoasă şi a cumpărat „cel mai scump apartament” de la prietenul lui Dumitru Dragomir. Acesta are 1.500 de metri pătraţi şi dispune de condiţii de cinci stele.

Apartamentul cupărat de Pescobar de la fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are sală de cinema, piscină pe terasă, dar şi sală de fitness (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Pe unul dintre pereţi este un tablou uriaş cu actorii din serialul „Peaky Blinders”.

Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…)

Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion. Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema.

Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri. Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel”, a spus Paul Nicolau, într-un videoclip postat pe TikTok, potrivit prosport.ro.

Pescobar nu are de gând să se mute cu familia în apartamentul de lux. Îşi doreşte să îl vândă la un preţ record.

„Eu îl fac și o să-l pun la vânzare, ca cel mai scump apartament, eu mă bucur că nu cred că o să găsesc imediat să-l cumpere cineva”, a precizat acesta.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

13:52

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

13:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele probabile

13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și