Închide meniul

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2024, 12:43

Reclamă
Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali. Interviul a fost acordat înaintea partidei tur dintre Virtus şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să ajungă în România, Andrea Compagno a jucat 3 ani în San Marino, la Tre Fiori. În România, Compagno a jucat la FC U Craiova şi FCSB. Compagno a spus în interviul acordat presei din San Marino că Gigi Becali îşi doreşte să ajungă cu echipa în grupa Ligii Campionilor. De asemenea, Compagno a spus că diferenţa de valoare e mare.

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali

Este o diferență destul de mare. FCSB este o echipă foarte tehnică și foarte bine pregătită fizic. Patronul echipei a spus că vrea să ajungă în grupele Champions League, este foarte ambițios.
A transferat trei jucători în această vară. În plus, au mai fost patru fotbaliști prezenți la naționala României la EURO 2024 și au ieșit din grupe. A venit Ștefănescu, care va vrea să demonstreze de ce este în stare. Este destul de tehnic. Toți sunt jucători buni”, a declarat Andrea Compagno pentru San Marino RTV.

Andrea Compagno înscrie pe bandă rulantă în China

Andrea Compagno înscrie pe bandă rulantă în China, după despărţirea de FCSB. Plecat în iarnă de la campioana României, italianul nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se acomoda la Tianjin Jinmen Tiger. În ultimul meci al formaţiei din China, Andrea Compagno a deschis scorul. Duelul de pe teren propriu cu Changchun Yatai s-a încheiat la egalitate, scro 2-2.

Andrea Compagno a deschis scorul în minutul 27 al partidei cu Changchun Yatai, iar Tianjin Tigers intra cu un avantaj de două goluri la cabine, după ce a mai înscris şi în minutul 45, prin Wang Qiuming.

Reclamă
Reclamă

În ciuda avantajului, echipa fostului atacant de la FCSB nu a reuşit să obţină victoria, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Chiar şi în aceste condiţii, Andrea Compagno are o aventură de vis în China. Italianul a ajuns la 12 goluri în 15 meciuri, iar în ultimele 5 partide a fost integralist. În momentul în care a plecat de la FCSB, Compagno era cotat la 2 milioane de euro pe transfermarkt.com. În acest moment, cota italianului este de 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

13:17

LIVE VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă ACUM pentru trofeu, în AntenaPLAY

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

12:42

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Accidentarea e chiar mai gravă decât se credea! Anunţul făcut de Real Madrid

12:26

Carlo Ancelotti a reacționat, după ce Dani Carvajal a suferit o accidentare horror în Real Madrid – Villareal 2-0

11:49

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și