Închide meniul

„Şi-a dat foc la valiză” Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Ce l-a deranjat pe Diego Simeone

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 8:32

Reclamă
„Şi-a dat foc la valiză Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Ce l-a deranjat pe Diego Simeone

Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan/ Profimedia

S-a aflat motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Jurnaliştii britanici au dezvăluit că portarul român l-a deranjat pe Diego Simeone, prin afirmaţiile făcute înainte de Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu puţin timp înainte de plecarea la EURO 2024, Horaţiu Moldovan a anunţat căîşi doreşte să plece de la Atletico Madrid, după doar jumătate de sezon.

Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

Englezii anunţă că declaraţiile nu l-au încântat pe Diego Simeone, care este dispus să renunţe la serviciile portarului român, în această vară.

Echipa care insistă pentru semnătura lui Horaţiu Moldovan este Celtic, campioana Scoţiei. Scoţienii sunt în căutarea unui portar, după anunţul retragerii lui Joe Hart.

„Celtic, care caută urgent un înlocuitor pentru Joe Hart, i-ar putea oferi lui Horațiu Moldovan o cale de scăpare de la Atletico Madrid. Sunt informații neconfirmate în Spania potrivit cărora ar fi fost trimisă deja o ofertă.

Reclamă
Reclamă 4

Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, au anunţat englezii de la dailymail.co.uk.

Horaţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan (26 de ani) s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid. Fostul portar al Rapidului nu a jucat niciun minut în La Liga şi s-a săturat deja să fie rezerva lui Jan Oblak. Internaţionalul român a recunoscut public că îşi doreşte să schimbe echipa, pentru a fi titular meci de meci.

Jurnaliştii spanioli au făcut anunţul că Atletico îi caută înlocuitor lui Horaţiu Moldovan, după ce acesta şi-a manifestat interesul să plece din capitala Spaniei.

Reclamă

„Se apropie primul antrenament al lui Atletico pentru sezonul 2024/2025, iar Diego Simeone spera să aibă o imagine mai clară, în acest moment, asupra ‘revoluției’ anunţată la finalul sezonului trecut. Până acum, au fost confirmate oficial 3 plecări: Memphis Depay, Gabriel Paulista și Mario Hermoso. Nicio noutate în lot, în afara jucătorilor care vor reveni după împrumuturi (Giuliano Simeone, Samu Omorodion, Carlos Martin, Javi Galan, etc.). Până pe 7 iulie, Atletico Madrid nu a anunțat oficial niciun transfer.

Mai este și situația portarilor. Dacă va veni o ofertă importantă pe adresa lui Jan Oblak, ea va fi analizată. Dacă aceasta se va materializa, Giorgi Mamardashvili (Valencia) este principala țintă, doar că prețul său a crescut considerabil după evoluțiile de la EURO 2024. Al doilea portar, Horațiu Moldovan, a spus clar că are nevoie de jocuri și că vrea să plece. Atletico trebuie să-i găsească și lui înlocuitor. David Soria (Getafe) este principalul candidat„, au transmis jurnaliştii de la mundodeportivo.com.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:00

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Edi Iordănescu a plecat de la naţionala României

15:00

LIVE TEXTTragerea la sorţi a turului 3 Conference League e ACUM. CFR Cluj şi Universitatea Craiova îşi află posibilele adversare

14:35

Elias Charalambous, întrebat direct dacă vrea să fie selecţionerul României! Reacţia antrenorului de la FCSB

14:20

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare

13:42

Ciprian Marica critică FRF după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţionala României: „Merita mai mult efort”

13:06

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și