Închide meniul

„O păcăleală de 1 aprilie!” Şefii lui Dinamo, „distruşi” de Florin Prunea! Mesaj categoric despre transferurile „câinilor”

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 10:39

Reclamă
„O păcăleală de 1 aprilie! Şefii lui Dinamo, „distruşi de Florin Prunea! Mesaj categoric despre transferurile „câinilor

CFR Cluj - Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci de pregătire/ Instagram

Şefii lui Dinamo au fost „distruşi” de Florin Prunea. Fostul portar l-a taxat pe Andrei Nicolescu, cel care a declarat că formaţia din Ştefan cel Mare se va lupta la play-off. Prunea consideră că Nicolescu ar fi trebuit să evite să facă astfel de afirmaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a realizat şapte transferuri, în această vară, aducând mai mulţi tineri jucători români din străinătate. În prima etapă a noului sezon, „câinii” vor avea partde de un duel „de foc”, cu CFR Cluj, în Gruia. Partida se va disputa duminică, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Şefii lui Dinamo, „distruşi” de Florin Prunea

Florin Prunea a declarat că noii jucători veniţi la Dinamo au nevoie de timp, astfel că nu a oferit un verdict despre ei. Fostul portar l-a criticat însă pe Andrei Nicolescu, şi a spus că declaraţia acestuia este ca o „păcăleală” de 1 aprilie.

„Eu cred că deocamdată trebuie să-i lăsăm să își facă treaba, au transferat 6-7 jucători tineri, de viitor, mare parte dintre ei nu-i cunosc, să-i vedem la lucru.

Începe campionatul, haide să vedem. Sigur, perioada de transferuri nu este terminată. Eu cred că mai ai mult timp, dar dacă doamne ferește începi campionatul prost suporterii nu mai au răbdare. Nicolescu a spus clar: «Domne, pentru noi play-off-ul…».

Reclamă
Reclamă 4

Eu cred că nu avea nevoie Dinamo de o asemenea declarație, eu cred că băieții ăștia trebuie să fie susținuți, mai ales jucătorii tineri. Hai să lăsăm timpul să vedem ce se va întâmpla, dar e clar că mai are nevoie de foarte mulți jucători. Eu cred că asta e o declarație de Moș Crăciun, așa de sărbători, pare ca de 1 aprilie. O păcăleală, n-are niciodată cum să fie Dinamo cu lotul ăsta în play-off”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Ovidiu Burcă a făcut praf transferurile lui Dinamo

Ovidiu Burcă a făcut praf transferurile realizate de Dinamo, în această vară. Fostul antrenor al „câinilor” este de părere că echipa din Ştefan cel Mare are şanse mici să se califice în play-off, cu actualul lot.

„Din punctul de vedere al transferurilor, nu mi se pare nimic spectaculos. Este o idee bună faptul că se încearcă repatrierea unor tineri plecați să-și încerce norocul afară. Mă rog, după modelul Dennis Politic, pe care noi l-am adus din Anglia. Probabil se încearcă aceeași rețetă.

Reclamă

Totuși, cei care au venit vara asta sunt jucători mult mai tineri decât era Politic. El făcuse un sezon în liga a 3-a din Anglia, ceea ce nu e ușor.

Acum au venit jucători un pic mai tineri, care nu au nimic în spate. În afară de Cîrjan, spun. Sunt tineri, sunt de perspectivă. Când afirmi că vrei play-off-ul, nu știu dacă strategia… Mi-e destul de greu să cred că pot face surpriza asta. Ar fi o surpriză dacă mă întrebați cu lotul actual de juniori să se califice în play-off

Opruț e un jucător interesant, dar un jucător care a evoluat la Hermannstadt. Cu tot respectul, Dinamo înseamnă altceva. Presiunea pe care o ai la Dinamo este mult mai mare, rămâne de văzut în continuare dacă se va adapta. Gândiți-vă că a plecat în Belgia și nu la una dintre echipele cele mai importante, fără să se impună”, a declarat Ovidiu Burcă, conform playsport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și