Închide meniul
Foto

Românca din Paşcani l-a făcut tată pe unul dintre milionarii planetei. Bărbatul are o casă de 280 de milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 12:24

Reclamă
Românca din Paşcani l-a făcut tată pe unul dintre milionarii planetei. Bărbatul are o casă de 280 de milioane de euro

Românca din Paşcani l-a făcut tată pe unul dintre milionarii planetei

Colaj Instagram

Românca din Paşcani l-a făcut tată pe unul dintre milionarii planetei. Este vorba de Andreea Sasu, un superb model din Paşcani, care are o relaţie cu celebrul design, Philipp Plein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philipp Plein a anunţat pe reţelele de socializare că a devenit pentru a patra oară tată şi a postat o imagine emoţionantă pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Românca din Paşcani l-a făcut tată pe unul dintre milionarii planetei

Andreea Sasu şi Philipp Plein s-au despărţit la un moment dat, dar s-au împăcat iar acum au devenit părinţi. În trecut, superba Andreea a avut o relaţie Riccardo Saponara (32 de ani), mijlocașul lui Ankaragucu. De asemenea, Andreea s-a iubit şi cu pilotul MotoGP, Andrea Iannone.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu – Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 a.m. Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus.

Îmi iubesc toți copiii în egalitate și nu îmi pot imagina o viață fără ei – Romeo/ Rocket/ Rouge și Hurrican. Tati vă iubește pe toți la nesfârșit… Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot!”, a scris Philipp Plein pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Philipp Plein (@philippplein)

 

Philipp Plein are o avere estimată al 800 de milioane de euro şi impresionează cu casa pe care de o deţine în Los Angeles, care valorează 280 de milioane de euro. Andreea Sasu a devenit cunoscută după ce a participat în mai multe emisiuni din Italia. Aceasta a avut relaţii cu fotbalistul Riccardo Saponara, dar şi cu pilotul moto GP, Andrea Iannone. Andreea Sasu este o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare. Tânăra originară din Paşcani are numai puţin de 150 de mii de următori care o copleşesc cu complimente la fiecare postare.

Reclamă

Conform celor de la rotalianul.ro, Andreea s-a mutat la Milano încă de la vârsta de 20 de ani. Andreea Sasu a colaborat, de-a lungul timpului, cu mai multe case de modă. Într-un interviu acordat în trecut, Andreea Sasu mărturisea că încă din copilărie visa să devină fotomodel. Pe lângă modă, Andreea este pasionată şi de sport. Mai mult, conform sursei citate, Andrea practică kickboxing.

”Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea românca, în urmă cu câțiva ani, începuturile sale în Peninsulă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47 6 oct.

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40 6 oct.

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32 6 oct.

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25 6 oct.

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și