Închide meniul

Albion Rrahmani, „principala ţintă” a unei echipe din Champions League! Atacantul de la Rapid poate prinde un transfer uriaş

Alex Masgras Publicat: 9 iulie 2024, 16:33

Reclamă
Albion Rrahmani, „principala ţintă a unei echipe din Champions League! Atacantul de la Rapid poate prinde un transfer uriaş

Albion Rrahmani, "principala ţintă" a unei echipe din Champions League! Atacantul de la Rapid poate prinde un transfer uriaş

Albion Rrahmani, în timpul unui meci / Profimedia

Albion Rrahmani este „principala ţintă” a unei echipe din Champions League. După ce a impresionat sezonul trecut la Rapid, atacantul kosovar a atras atenţia mai multor echipe din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă timp de patru luni a fost indisponibil din cauza unei accidentări, Rrahmani a continuat evoluţiile bune şi după revenire, iar acum poate pleca de la Rapid.

Albion Rrahmani, „principala ţintă” a unei echipe din Champions League!

Potrivit gazetaexpress.com, Bologna îl vrea pe Albion Rrahmani, Surpriza sezonului trecut din Serie A, care a obţinut calificarea în Champions League, îl are în capul listei de transferuri pe atacantul celor de la Rapid, în condiţiile în care sunt şanse foarte mari ca Joshua Zirkzee să plece de la Bologna.

Albion Rrahmani a ajuns în urmă cu un an la Rapid, după ce giuleştenii au plătit 600.000 de euro pentru transferul său.

Cotat la 3,5 milioane de euro în acest moment, el a reuşit să înscrie 17 goluri în 26 de partide disputate în tricoul Rapidului în toate competiţiile.

Reclamă
Reclamă 4

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani a dat de înţeles că în continuare îşi doreşte să prindă un transfer, în această vară. Însă, dacă nu va primi o ofertă potrivită, atacantul kosovar va continua la Rapid, echipă alături de care vrea să câştige un trofeu, în sezonul următor.

De asemenea, Rrahmani a transmis că obiectivul său este de asemenea să fie golgheterul campionatului, în stagiunea următoare, mărturisind că îi place şi strategia lui Neil Lennon.

„Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt.

Reclamă

Orice antrenor are filosofia proprie, știm că muncește din greu, se observă acest lucru. Îmi place de Neil Lennon deoarece joacă ofensiv, iar asta mă poate ajuta din postura de atacant.

Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și