Închide meniul

Ultimele detalii despre starea lui Vladimir Screciu! Când va reveni pe teren vedeta lui Mihai Rotaru

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 16:43

Reclamă
Ultimele detalii despre starea lui Vladimir Screciu! Când va reveni pe teren vedeta lui Mihai Rotaru

Ultimele detalii despre starea lui Vladimir Screciu!

Profimedia

Iată ultimele detalii despre starea lui Vladimir Screciu. Jucătorul Universităţii Craiova a suferit o accidentare în ultima etapă a sezonului trecut, care l-a ținut în afara lotului pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Screciu a fost un om de bază la Universitatea Craiova, iar accidentarea acestuia a venit ca o adevărată lovitură pentru olteni. Acum însă, Mihai Rotaru a primit o veste bună.

Ultimele detalii despre starea lui Vladimir Screciu!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, mijlocașul de la Universitatea Craiova se află la Madrid, acolo unde se recuperează după accidentarea la tendon.

Acesta ar urma să revină în țară într-o săptămână și să intre în programul echipei pregătite de către Costel Gâlcă după meciul cu UTA Arad, din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

Vladimir Screciu este un produs al academiei Universității Craiova. În anul 2018, oltenii l-au vândut la Genk, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. În 2020, acesta s-a întors la echipa lui Mihai Rotaru, pe gratis.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, jucătorul cu 4 selecții la echipa națională este cotat la suma de 2,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului

Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului. Costel Gâlcă primeşte întăriri, după ce doi jucători importanţi au revenit la antrenamentele echipei.

Jovan Markovic şi Ştefan Vlădoiu au revenit la antrenamentele Universităţii Craiova, notează sursa citată anterior. Cei doi ar putea fi în lotul oltenilor, pentru duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a sezonului.

Reclamă

Costel Gâlcă a primit astfel întăriri, înainte de startul sezonului. Pe lângă cei doi, şi Ştefan Baiaram s-a refăcut după accidentarea suferită în primăvara anului trecut. Mijlocaşul de 21 de ani va fi şi el în lotul lui Costel Gâlcă, pentru duelul cu Hermannstadt.

Ştefan Vlădoiu şi Jovan Markovic s-au confruntat cu probleme medicale, în cantonamentul Universităţii Craiova din Austria, motiv pentru care au absentat de la ultimele partide amicale ale oltenilor.

Costel Gâlcă nu se va putea baza însă pe doi jucători, la duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a sezonului. Anzor Mekvabishvili şi Nicuşor Bancu nu vor fi prezenţi, deoarece au fost învoiţi, ca urmare a faptului că au participat la EURO 2024.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și