Închide meniul

Verdict dureros pentru David Alaba! Vedeta lui Real Madrid nu va mai juca până în 2025

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 19:05

Reclamă
Verdict dureros pentru David Alaba! Vedeta lui Real Madrid nu va mai juca până în 2025

Verdict dureros pentru David Alaba!

Profimedia

A fost dat un verdict dureros pentru David Alaba! Vedeta din apărarea lui Real Madrid a aflat că va reveni pe teren abia în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul s-a accidentat la finalul lui 2023 și a fost diagnosticat cu o ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate. Inițial, acesta ar fi trebuit să revină pe teren în această vară.

Verdict dureros pentru David Alaba!

Totuși, potrivit informațiilor oferite de presa din Spania, citate de sport.ro, o nouă serie de investigații a arătat faptul că fundașul are, în continuare, probleme.

Recuperarea lui David Alaba nu a decurs conform planului, iar acesta are dificultăți de mobilitate.

Astfel, medicii i-au dat un verdict dur austriacului. Acesta ar putea reveni pe teren abia de la începutul anului 2025.

Reclamă
Reclamă 4

David Alaba a ajuns la Real Madrid în luna iulie a anului 2021. Contractul acestuia cu gruparea „blanco” expiră în vara anului 2026.

În momentul de față, jucătorul ajuns la 32 de ani este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”!

Kylian Mbappe va avea parte de o prezentare grandioasă la Real Madrid. Aşteptat să sosească pe 16 iulie, după ce îşi va semna contractul şi va trece vizita medicală, francezul va fi prezentat în mod spectaculos.

Reclamă

O pasarelă urmează să fie instalată de la ieşirea din vestiare până la scenă. Scena va fi amenajată în partea de nord a stadionului. Trecerea lui Kylian Mbappe de-a lungul pasarelei „în stil Taylor Swift” va fi însoţită de artificii pe margini, în timp ce sistemul de sunet şi muzicienii vor asigura coloana sonoră a intrării sale.

„Va fi cea mai spectaculoasă prezentare a unui jucător de fotbal din istorie”, a declarat o sursă pentru as.com.

„Kylian va înţelege importanţa semnăturii sale din prima zi. El este aşteptat să intre pe teren pe stadionul madrilen în faţa a 80.000 de spectatori, îmbrăcat în echipamentul oficial al lui Real Madrid pentru sezonul 2024-25, purtând tricoul cu numărul 9 pe spate”, mai notează as.com.

Florentino Perez va fi maestrul de ceremonii, însoţit de Pirri, preşedinte de onoare, relatează news.ro. Invitaţii vor fi aşezaţi pe scena amenajată pe teren. Pe panoul video panoramic la 360º sunt aşteptate imagini video din cariera starului parizian, inclusiv Cupa Mondială câştigată în Rusia în urmă cu şase ani.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

Video„Ar fi ceva senzaţional!” Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

20:38

VideoKlaus Iohannis, mesaj pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sportul reuşeşte să aducă oamenii împreună”

19:51

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

19:42

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

19:26

Sorin Cârţu ştie motivul pentru care Edi Iordănescu s-a decis să plece de la naţională: „La asta s-a gândit!”

19:16

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și