Închide meniul

Cum a numit-o Victor Angelescu pe FCSB, înainte de meciul cu Virtus. Acționarul de la Rapid nu a ținut cont de nimic

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 20:31

Reclamă
Cum a numit-o Victor Angelescu pe FCSB, înainte de meciul cu Virtus. Acționarul de la Rapid nu a ținut cont de nimic

Cum a numit-o Victor Angelescu pe FCSB, înainte de meciul cu Virtus

Victor Angelescu / Hepta

Iată cum a numit-o Victor Angelescu pe FCSB, înainte de meciul cu Virtus. Acționarul minoritar de la Rapid a uimit pe toată lumea, cu câteva ore înainte de startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va debuta în preliminariile UEFA Champions League marți seară, de la ora 22:00. Duelul dintre Virtus și campioana României va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum a numit-o Victor Angelescu pe FCSB, înainte de meciul cu Virtus

Înainte de meci, Victor Angelescu a transmis că îi urează succes „Stelei”, în partida cu formația din San Marino.

Acționarul minoritar de la Rapid a uimit pe toată lumea, având în vedere confictul de identitate dintre echipa lui Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București”.

Totodată, omul din conducerea giuleștenilor a transmis că este foarte important, pentru fotbalul românesc, ca formațiile care ne reprezintă să aibă rezultate bune în competițiile europene.

Reclamă
Reclamă 4

”Nu avem invidie pe alte echipe că nu am avut jucători convocați. Îi doresc succes Stelei în meciul cu Virtus.

E foarte important să facem puncte în cupele europene și le doresc succes celor de acolo”, a spus Victor Angelescu, la digisport.ro.

Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

Piovaccari tocmai a semnat cu Virtus, după ce s-a despărţit în această vară de San Cristobal. Italianul abia aşteaptă să îi revadă pe Mihai Pintilii şi Mihai Stoica. Totuşi, anunţă că este pregătit să marcheze împotriva FCSB-ului.

Reclamă

„Mă bucur că am această oportunitate care a apărut, abia aştept să mă întorc în România, la Bucureşti, împotriva fostei mele echipe. Acum se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua! Pot juca, mă simt bine din punct de vedere fizic. Voi demonstra asta pe teren.

Pentru mine, să mă întorc şi să joc la Bucureşti, reprezintă o mare emoţie. Cu siguranţă va fi o sărbătoare frumoasă. Am avut plăcerea să joc la Steaua (n.r. FCSB) în urmă cu 10 ani. Este o emoţie puternică să o întâlnesc din postura de adversar. Abia aştept să îmi revăd prietenii şi coechipierii cu care am jucat. Sper că fanii îşi vor aduce aminte de mine.

Trebuie să fim realişti. Eu mă antrenez de o săptămână cu noua mea echipă. Campionatul din San Marino este la un nivel mai slab decât cel din România. Eu am continuat să urmăresc Liga 1, mereu a fost un campionat fascinant pentru mine. Am mulţi foşti coechipieri şi amici care joacă la Bucureşti. Va fi dificil, dar vom încerca să dăm totul. În fotbal nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar Steaua (n.r. FCSB) este favorită.

Eu, ca de obicei, voi da totul pe teren. Joc pentru Virtus şi voi încerca să o fac cât mai bine. Am amintiri extrem de plăcute cu MM (n.r. Mihai Stoica), am văzut că Pintlii este antrenor secund… sunt aceeaşi preparatori fizici de atunci. Chiar va fi emoţionant să mă întorc pe stadionul din Bucureşti!„, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

Klaus Iohannis, mesaj pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sportul reuşeşte să aducă oamenii împreună”

19:51

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

19:42

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

19:26

Sorin Cârţu ştie motivul pentru care Edi Iordănescu s-a decis să plece de la naţională: „La asta s-a gândit!”

19:16

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și