Închide meniul

Barcelona, acord de principiu cu o stea a fotbalului spaniol! Catalanii, aproape de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2024, 13:18

Reclamă
Barcelona, acord de principiu cu o stea a fotbalului spaniol! Catalanii, aproape de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Barcelona, acord de principiu cu o stea a fotbalului spaniol! Catalanii, aproape de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Naţionala Spaniei, înaintea semifinalei cu Franţa de la EURO 2024 / Profimedia

Barcelona a ajuns la un acord de principiu cu o stea a fotbalului spaniol. Presa din Spania anunţă că Nico Williams s-a înţeles deja cu formaţia catalană, urmând ca Barcelona să negocieze şi să ajungă la un numitor comun cu Athletic Bilbao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nico Williams este unul dintre cei mai importanţi jucători ai Spaniei de la EURO 2024, acolo unde a impresionat alături de Lamine Yamal, cel mai tânăr marcator din istoria competiţiei. Cei doi au acum şanse mari de a deveni coechipieri şi la echipa de club.

Barcelona, acord de principiu cu o stea a fotbalului spaniol! Catalanii, aproape de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

FC Barcelona a ajuns la un acord de principiu cu internaţionalul spaniol Nico Williams, care participă în prezent la EURO 2024 cu selecţionata de fotbal a ţării sale, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă cotidianul catalan Sport, potrivit agerpres.ro.

Nico Williams, aflat sub contract cu echipa Athletic Bilbao, face pereche cu noua senzaţie a fotbalului spaniol, Lamine Yamal, în compartimentul ofensiv al naţionalei Spaniei, care s-a calificat marţi seară în semifinalele Campionatului European, după victoria la limită în faţa Franţei (2-1):

FC Barcelona a făcut o prioritate din transferul lui Nico Williams, după evoluţiile foarte bune ale extremei lui Athletic Bilbao în meciurile de la EURO 2024, iar acum responsabilii clubului vor demara demersurile pentru finalizarea operaţiunii.

Reclamă
Reclamă 4

Conform presei spaniole, Nico Wiliams are o clauză de reziliere în contractul său cu Athletic Bilbao în valoare de 55 de milioane de euro, iar Barca speră să ajungă la un acord cu oficialii grupării din Ţara Bascilor pentru plata eşalonată a sumei de transfer, în condiţiile în care catalanii au restricţionate cheltuielile din cauza problemelor financiare cu care s-au confruntat în ultimii ani.

Rămâne de văzut dacă Athletic Bilbao va accepta această variantă, după ce l-a declarat anterior netransferabil pe Nico Williams, jucător aflat în vizorul mai multor cluburi de top, între care FC Liverpool, Bayern Munchen şi Chelsea Londra.

Lamine Yamal, discurs de mare campion după ce a scris istorie la EURO 2024!

Lamine Yamal a avut un discurs de mare campion după ce a scris istorie la EURO 2024. Tânărul care va împlini 17 ani pe 13 iulie a marcat unul dintre cele două goluri care au dus Spania în finala EURO 2024, după victoria în faţa Franţei.

Reclamă

Starul celor de la Barcelona a stabilit un nou record şi a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Campionatelor Europene care înscrie. El a marcat la 16 ani şi 362 de zile.

Lamine Yamal a restabilit egalitatea în meciul cu Franţa, după ce Kolo Muani deschisese scorul cu o lovitură de cap. Golul tânărului care va împlini 17 ani chiar înaintea finalei de la Berlin a fost unul dintre cele mai frumoase de la ediţia din acest an. El a înscris cu un şut de la aproximativ 25 de metri. Mike Maignan, portarul lui AC Milan, nu a avut nicio şansă.

După meci, Yamal a vorbit despre gol şi despre recordul pe care l-a stabilit. În ciuda vârstei sale, jucătorul celor de la Barcelona a avut un discurs de mare campion. El nu se gândeşte prea mult la realizările personale şi este bucuros că a putut să ajute echipa să ajungă într-o nouă finală a Campionatului European:

„Eram într-un moment dificil, nu ne aşteptam la un gol aşa devreme. Am vrut să trimit mingea exact unde am trimis-o şi sunt foarte fericit.

Încerc să nu mă gândesc prea mult (n.r. la recordul stabilit cu Franţa). Mă bucur de acest lucru şi că ajută echipa. Sunt fericit cu victoria.

Eu vreau să câştig, să câştig şi să câştig. Voi sărbători ziua de naştere în Germania, cu echipa”, a declarat Lamine Yamal, citat de goal.com.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și