Închide meniul

Probleme pentru Corvinul Hunedoara înainte de meciul cu Paksi! Câștigătoarea Cupei nu are parte de liniște

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 14:50

Reclamă
Probleme pentru Corvinul Hunedoara înainte de meciul cu Paksi! Câștigătoarea Cupei nu are parte de liniște

Probleme pentru Corvinul Hunedoara înainte de meciul cu Paksi!

Florin Maxim / Profimedia

Corvinul Hunedoara are probleme înainte de meciul cu Paksi, din turul 1 preliminar al UEFA Europa League. Florin Maxim nu are parte de liniște, chiar dacă se pregătește pentru cel mai important meci de până acum, din cariera sa de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima manșă a „dublei” dintre Corvinul și Paksi se va juca joi, de la ora 20:00, în Ungaria. Duelul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Probleme pentru Corvinul Hunedoara înainte de meciul cu Paksi!

În această perioadă de mercato, Corvinul a dat o adevărată lovitură și l-a adus pe Florin Iacob, fostul portar căpitan de la UTA Arad.

Acesta nu a jucat însă în prima partidă a sezonului, Supercupa României, cu FCSB. Potrivit unor informații din interiorul clubului, Iacob a fost învoit de la meci din cauza unei probleme în familie.

Totuși, potrivit digisport.ro, se pare că realitatea este alta. Florin Iacob a plecat, definitiv, de la Corvinul, dim cauza unui conflict cu tehnicianul Florin Maxim.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, înainte de debutul în preliminariile UEFA Europa League, Corvinul Hunedoara mai are în lot doar doi portari: Ștefan Lefter și Cristian Blaga.

Acum, Florin Iacob așteaptă să semneze cu un alt club. Sursa menționată anterior a dezvăluit faptul că fostul căptian de la UTA are oferte atât din prima ligă, cât și din eșalonul secund al fotbalului românesc.

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara

Mihai Leu a avut o întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! Pilotul născut în Hunedoara, i-a vizitat, luni dimineaţă, pe jucătorii echipei locale, formație care a câştigat Cupa României şi va evolua, joi, în primul tur preliminar al Europa League.

Reclamă

Mihai Leu le-a vorbit jucătorilor despre încredere, voinţă, ambiţie, perseverenţă şi luptă, dar şi despre alte ingrediente de care e nevoie pentru a te auto-depăşi în momente importante, anunţă Corvinul pe pagina de Facebook.

Primul campion mondial al României la box profesionist, de trei ori campion naţional la viteză în coastă şi o dată campion absolut la raliuri, Mihai Leu le-a prezentat “corbilor albaştri” şi maşina cu care concurează, în acest an la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, ajungând cu ea chiar pe pista stadionului, notează news.ro.

Corvinul Hunedoara, echipă de liga secundă, joacă, joi, în turul întâi preliminar al Ligii Europa în compania formaţiei ungare, Paksi. Returul este programat săptămâna viitoare, la Sibiu.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:20

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Oscar Piastri, cel mai rapid pilot în Q1

17:05

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:20

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și