Închide meniul

Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului l-a numit pe Marius Ştefănescu „cel mai bun din România”!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2024, 15:26

Reclamă
Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului l-a numit pe Marius Ştefănescu „cel mai bun din România!

Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali

Helmut Duckadam şi Gigi Becali / colaj AntenaSport, Profimedia Images

Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali, după declaraţiile patronului FCSB-ului despre Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a numit pe Marius Ştefănescu „cel mai bun fotbalist din România”, iar replica „Eroului de la Sevilla” nu a întârziat să apară.

Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului l-a numit pe Marius Ştefănescu „cel mai bun din România”!

”Transferul lui Ștefănescu de la Sepsi la FCSB e unul bun. Bine, pentru domnul Becali, toți jucătorii care au venit la FCSB au fost cei mai buni și valorau cel puțin 40 de milioane de euro”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a elogiat, recent, pe Marius Ştefănescu. Transferat de la Sepsi, pentru 1.310.000 de euro, Marius Ştefănescu nu a evoluat cu Virtus. Cu toate acestea, Gigi Becali l-a ridicat în slăvi după partida cu amatorii din San Marino.

Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu. N-a fost la EURO că nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama. Nu a ajuns că așa a văzut selecționerul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cheamă-l la palat, mai pune ceva peste și mărește clauza”, i-a transmis Ilie Dumitrescu.

Lasă, să dea 10. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mai mare. Joacă un an, face 26 de ani, 27, sunt buni 10 milioane”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Virtus – FCSB 1-7. Ploaie de goluri în San Marino! Hattrick pentru Darius Olaru. Miculescu și Popa au semnat câte o „dublă”

Virtus – FCSB 1-7 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României a început în San Marino lupta pentru calificarea în grupa Ligii Campionilor.

Reclamă

FCSB pornea ca mare favorită în dubla cu Virtus, campioana din San Marino, şi şi-a respectat acest statut. FCSB e ca şi în turul doi preliminar al Ligii Campionilor după retur. După Virtus, pentru FCSB urmează Maccabi Tel Aviv.

  • Virtus: Passaniti – Pupeschi, Rinaldi, De Lucia – Battistini, Montanari, Golinucci, Sabato – Buonocunto, Vallocchia – Benincasa
    Rezerve: De Angelis, Gentillini, Piovaccari, Lombardi, Tortori, Gori, Muggeo, Ceccaroli, Angeli, Ciacci, Rizzo
    Antrenor: Luigi Bizzotto
  • FCSB: Târnovanu – Crețu, Haruț, Ngezana, Kiki – Edjouma, Șut – Băluță, Olaru, Phelipe – D. Popa
    Rezerve: Vlad, Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
    Antrenor: Elias Charalambous

Darius Olaru, Adrian Şut şi Ştefan Târnovanu au renunţat la vacanţă pentru a putea juca cu Virtus.

”Anul trecut am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate decât noi. Suntem favoriți mâine și trebuie să demonstrăm asta. Jucătorii mei tratează meciul foarte serios. Ați văzut și săptămâna trecută în meciul din Supercupă.
Avem un lot numeros, transferurile ne vor ajuta mult. Mâine voi face câteva schimbări în echipă față de ultimul meci. În câteva zile începe și campionatul, voi roti jucătorii. Trebuie să fim foarte serioși.

Când s-au terminat meciurile echipei naționale Olaru, Șut și Târnovanu ne-au contactat și au cerut să vină direct și să joace chiar și în Supercupă, dar n-a fost posibil pentru că au aterizat cu o seară înainte. Ei s-au alăturat echipei, iar pe câțiva îi veți vedea mâine în echipă. Vom vedea dacă avem echipă de grupele Ligii Campionilor, trebuie să o luăm pas cu pas. Sperăm să ajungem la cel mai înalt nivel”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:26

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și