Închide meniul

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon: „Eu spun doar ce am văzut”. Ce a zis despre revenirea lui Radaslavescu

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2024, 17:07

Reclamă
Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon: „Eu spun doar ce am văzut. Ce a zis despre revenirea lui Radaslavescu

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a trimis săgeţi către FCSB înaintea noului sezon din Liga 1. Farul Constanţa va deschide prima etapă cu nou-promovata Unirea Slobozia, vineri după-amiază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a susţinut şi conferinţa de presă premergătoare partidei de la Ovidiu şi a vorbit şi despre Eduard Radaslavescu, jucător revenit sub comanda sa, după o experienţă nereuşită la FCSB.

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon: „Eu spun doar ce am văzut”. Ce a zis despre revenirea lui Radaslavescu

Gică Hagi consideră că Radaslavescu era cel mai bun opta-decar de la loturile naţionale în perioada în care evolua la Farul. Mai mult, el consideră că cei de la FCSB nu l-au folosit pe postul potrivit şi nici nu i-au dat posibilitatea de a juca prea mult:

„La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Eduard Radaslavescu a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la Farul

Eduard Radaslavescu a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la Farul. Anunţul făcut de mijlocaşul care nu s-a adaptat la FCSB. Adus cu 800.000 de euro de la Farul, Eduard Radaslavescu nu a făcut faţă presiune puse de Gigi Becali la FCSB şi s-a întors la echipa lui Gică Hagi.

Radaslavescu a anunţat că îşi doreşte să revină la forma din trecut şi să fie chemat iar la loturile naţionale.

„Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după 2 ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România. M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine.

Reclamă

Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere”, a spus Eduard Radaslavescu pentru cei de la Farul.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:45

FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!”

10:44

OFICIAL | Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica! Oficialii de pe „Da Luz” au făcut anunțul

10:04

Controversata Imane Khelif s-a calificat în finală la box, categoria 66kg, la Jocurile Olimpice! Ce le-a transmis contestatarilor

9:53

Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu

9:33

Arnold Garita a semnat! Cu cine s-a înțeles atacantul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

9:10

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și