Închide meniul

Bogdan Racoviţan, ofertat de Panathinaikos! Fundaşul român poate juca în Superliga Greciei, exclusiv în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 18:05

Reclamă
Bogdan Racoviţan, ofertat de Panathinaikos! Fundaşul român poate juca în Superliga Greciei, exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Racoviţan, ofertat de Panathinaikos! Fundaşul român poate juca în Superliga Greciei, exclusin în AntenaPLAY

Bogdan Racovitan, în timpul meciului România - Olanda, în optimile EURO 2024 / Profimedia

Bogdan Racoviţan a fost ofertat de Panathinaikos. Fundaşul român, care a evoluat la EURO 2024, poate prinde un transfer extrem de important. Formaţia din Grecia este interesată de serviciile sale şi a început deja negocierile cu Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă cele două echipe se vor înţelege, Bogdan Racoviţan va ajunge în Superliga Greciei, campionat care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Bogdan Racoviţan, ofertat de Panathinaikos! Fundaşul român poate juca în Superliga Greciei, exclusiv în AntenaPLAY

Potrivit gsp.ro, formaţia care a terminat pe locul 4 sezonul trecut din Grecia, este dispusă să ofere 2,5 milioane de euro pentru fundaşul român. Printre calităţile lui Racoviţan care i-au impresionat pe oficialii lui Panathinaikos se numără viteza sa.

Pe lângă cele 2,5 milioane de euro pe care Panathinaikos le oferă polonezilor pentru transferul fundaşului român, formaţia din Grecia vrea să îl convingă pe acesta şi cu un salariu cuprins între 600.000 şi 700.000 de euro.

Bogdan Racoviţan mai are contract cu Rakow până în vara anului 2025, iar formaţia din Polonia nu a oferit încă un răspuns. Potrivit transfermarkt.com, Bogdan Racoviţan este cotat la 1,8 milioane de euro. El a ajuns la Rakow în ianuarie 2022, atunci când polonezii au plătit 600.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoşani.

Reclamă
Reclamă 4

Format nou în Superliga Greciei, competiţie care se vede exclusiv în AntenaPLAY!

Până la această schimbare, în Superliga Greciei se folosea un format play-off – play-out, în care primele 6 echipe se luptau la titlu, în timp ce formațiile de pe locurile 7-14 se luptau pentru evitarea retrogradării. De notat este că, în formatul precedent, nu se înjumătățeau punctele acumulate în sezonul regulat.

Potrivit informațiilor oferte de gazzetta.gr, oficialii de la conducerea fotbalului au hotărât ca, în noul sezon, campionatul să fie împărțit în două play-off-uri și un play-out.

Concret, primele 4 formații din sezonul regulat se vor lupta pentru câștigarea titlului, dar și pentru un loc de cupă europeană.

Reclamă

Un al doilea play-off se va juca între ocupantele locurilor 5-8. De notat este faptul că doar în acest play-off se vor înjumătăți punctele acumulate în sezonul regulat, așa cum se întâmplă și în campionatul României.

În cazul în care Grecia va avea o a 5-a reprezentată în cupele europene, echipa care va câștiga acest play-off va obține „biletul” pentru preliminarii. Momentan, în Grecia, se califică în cupele europene 3 echipe din campionat, dar și câștigătoarea Cupei Greciei. O a 5-a echipă ar fi prezentă în cazul în care ar urma să câștige una dintre cele 3 competiții europene.

În play-out se vor regăsi ocupantele locurilor 9-14, din sezonul regulat. Ultimele două formații din această fază vor retrograda în eșalonul secund al fotbalului din Grecia. Noul sezon din Superliga Greciei se va vedea exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Nebunie pe Santiago Bernabeu

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și