Închide meniul

Oferta primită de Ionel Culina după ce s-a despărţit de Dinamo: „Mi-a zis că vine şi pe jos”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2024, 9:44

Reclamă
Oferta primită de Ionel Culina după ce s-a despărţit de Dinamo: „Mi-a zis că vine şi pe jos

Oferta primită de Ionel Culina după ce s-a despărţit de Dinamo

Ionel Culina / Facebook

Oferta primită de Ionel Culina după ce s-a despărţit de Dinamo a venit chiar de la CS Dinamo. Echipa Ministerului de Interne, aflată în Liga a 3-a, e gata să îl aducă pe Ionuţ Culina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, l-a sunat imediat pe Ionel Culina după ce a aflat de despărţirea acestuia de clubul din Liga 1. Potrivit lui Ionuţ Popa, luni ar trebui puse la punct detaliile trecerii lui Culina la echipa aflată în Liga a 3-a.

Oferta primită de Ionel Culina după ce s-a despărţit de Dinamo: „Mi-a zis că vine şi pe jos”

Nu mă interesează ce a fost acolo! De luni, îl aștept pe Ionel Culina în marea familie a lui Dinamo, alături de Ionuț Lupescu, de Florin Bratu, de Ionel Dănciulescu. L-am contactat imediat după ce am văzut postarea de pe Facebook și mi-a zis că vine și pe jos la Dinamo.

Luni stabilim toate detaliile! Rar mai găsești dinamoviști precum el, precum Cristi Herciu, care e de zece ani la noi și ne înțelegem din priviri în ceea ce avem de făcut la club. Avem mare nevoie de un om precum Ionel Culina”, a declarat Ionuț Popa pentru prosport.ro.

Ionel Culina s-a despărţit de Dinamo după 24 de ani şi jumătate petrecuţi la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Cornel Dinu a lansat un atac dur la conducerea lui Dinamo. Dinu consideră că Ionel Culina a fost îndepărtat.

Reclamă
Reclamă 4

Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina”

Mai mult decât o mulțumire pentru Ionel ‘Johnny’ CULINA. În fotbal, cel mai des și pentru cât mai mult timp rămân în amintirea suporterilor jucătorii, protagoniștii din iarbă.

Cei mai în vârstă, dar și cei care au auzit de ei doar din povești, încă își iau tricouri cu etichetă, ca să le personalizeze cu nume mai puțin noi pe spate, precum DĂNCIULESCU, NICULESCU și BRATU.

În birouri, pornind de la Ștefan cel Mare, trecând pe la Rin și până la Piața Victoriei, Culina este un nume de legendă, purtat în suflet de toți cei care i-au fost colegi. Cu instinctul primordial al dinamovistului de a produce doar calitate, Johnny termină astăzi activitatea în cadrul clubului nostru.

Reclamă

24 de ani și jumătate a petrecut Johnny la Dinamo, timp în care a evoluat în sala de conferință de la Săftica, la birouri, pe stadioane mai mari și mai mici. A luat loc lângă unicul Cătălin Hîldan în autocarul clubului, în anul 2000 și i-a urat ‘la mulți ani’ lui Costin Amzăr, în 2024.

A bifat Dinamo TV, Ora de Dinamo, revista Dinamo și deține titlul de ‘jucătorul’ cu cele mai multe apariții în sacoul alb-roșu. Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina, doar ca formă de încheiere a acestui mesaj, căci Johnny nu caută succes, Johnny îl produce”, a transmis Dinamo, într-un comunicat, după despărţirea de Ionel Culina.

Ionel Culina şi-a luat şi el rămas-bun de la echipa la care a fost aproape un sfert de veac

Ionel Culina şi-a luat rămas-bun de la Dinamo printr-un mesaj lung şi emoţionant transmis pe contul său de Facebook.

Mulțumesc, DINAMO, oriunde te-ai afla!

Viața mi-a dat șansa să cresc alături de tine.

Principiile de valoare lăsate în urmă de frații Nunweiller, mentalitatea lui Lucescu de a fi cel mai bun și loialitatea lui Dinu față de Club sunt scrise în piatră pentru mine.

Sunt parte din Crezul spus în fiecare dimineață, cum trebuie să rămână peste toate generațiile de dinamoviști.

„Ți-am fost loial și te-am apărat cât am putut”

Ți-am fost loial și te-am apărat cât am putut, precum un Ciobănesc!

Aveam 23 de ani când am venit la Club.

Am stat 24, nu mă gândeam că voi rămâne atâta timp cu tine.

Astăzi este finalul unei călătorii fascinante.

„Te voi purta în suflet toată viaţa”

A fost mai mult decât o călătorie spre centrul Pământului și te voi purta în suflet toată viața!

Emoțiile mă încearcă de fiecare dată când ating tastatura pentru că este cel mai greu text pe care l-am scris vreodată.
Statistica spune că, din fața laptopului, ți-am vrut doar binele!

Uneori am reușit, alteori am greșit. Istoria notează că a venit și rândul meu în acest întuneric lăsat de câțiva ani peste tine!

Tu știi cel mai bine ce este acum în sufletul meu. E timpul să mă opresc aici, să rămân demn, așa cum m-ai învățat tu, încercat de destinul vieții, cu doi jucători pierduți pe teren, cu o retrogradare, cu două insolvențe.

„Din 1 februarie 2000 încoace nu am ratat nici măcar un meci acasă”

Așa cum ești tu, după 76 de ani de glorie, de performanțe scrise în cartea fotbalului. Demn, cu aceeași poveste mereu frumoasă a fotbalului, cu viziune și valori, cu performanță și respect, cu un „D” mare de tipar. Din 1 februarie 2000 încoace nu am ratat nici măcar un meci acasă, în fața propriilor suporteri, în orice competiție, internă sau internațională.

Era obligatoriu să fiu acolo, pe stadion. Am pierdut în ultimii ani, din motive personale, doar câteva deplasări cu tine. Camarazii mei de cameră, de-a lungul celor 24 de ani, s-au dus unul câte unul. Bogdan „Țampafoi” și Nea „Bigi” Eftimescu au plecat în Ceruri, „Tyson” s-a pensionat, Herciu e la CS Dinamo, pe „Coco” l-a transferat Liga. Greu. Așa cum mi-a fost să aleg și o imagine pentru această postare.

Am ales una simplă, sugestivă, de la ultimul tău meci oficial de-acasă, pe Arena Națională, barajul cu Csikszereda!
Cu un sacou cu sigla ta, o cămașă albă, câteva foi de joc și un badge albastru la gât.

Îți mulțumesc, MARE DINAMO, pentru tot ce ai făcut pentru mine!

Al tău Ciobănesc,

Johnny”, a transmis Ionel „Johnny” Culina, pe Facebook.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și