Închide meniul

Andrei Nicolescu a tranşat subiectul posibilei veniri a lui Damjan Djokovic la Dinamo, după ce mijlocaşul s-a despărţit de Rapid!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2024, 10:45

Reclamă
Andrei Nicolescu a tranşat subiectul posibilei veniri a lui Damjan Djokovic la Dinamo, după ce mijlocaşul s-a despărţit de Rapid!

Andrei Nicolescu a tranşat subiectul posibilei veniri a lui Damjan Djokovic la Dinamo

Damjan Djokovic, după un meci/ Profimedia Images

Andrei Nicolescu a tranşat subiectul posibilei veniri a lui Damjan Djokovic la Dinamo! Administratorul special al „câinilor” a fost întrebat despre acest subiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic este în prezent liber de contract după ce s-a despărţit de Rapid. 17.000 de euro pe lună câştiga Djokovic la Rapid până la rezilierea contractului.

Andrei Nicolescu a tranşat subiectul posibilei veniri a lui Damjan Djokovic la Dinamo, după ce mijlocaşul s-a despărţit de Rapid!

Damjan Djokovic cu siguranță nu. Sperăm să mai aducem câțiva jucători”, a spus Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a făcut, anterior, dezvăluiri incredibile despre transferurile ratate de echipa sa.

Ni se întâmplă a doua oară când un jucător agreează să vină la noi, cu impresarul, apoi soția să îi spună să nu vină în București, că nu poate să se mute în București. Încercăm să o facem să vină în București și să se convingă că este un oraș sigur, e o metropolă.

Reclamă
Reclamă 4

Am avut două situații similare, în decurs de două săptămâni. Sunt jucători din Europa de vest, asta a fost situația. Avem prezentări, o strategie bine pusă la punct, dar nu am reușit să convingem soțiile. Aceasta este realitatea”, a declarat Andrei Nicolescu pentru radiodinamo1948.

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce legenda „câinilor” a criticat dur conducerea lui Dinamo!

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Cornel Dinu. Fostul jucător şi antrenor de legendă al lui Dinamo a criticat conducerea „câinilor” după plecarea lui Ionel Culina.

Ionel Culina nu mai este ofiţerul de presă al lui Dinamo. El a părăsit clubul pentru care a lucrat în ultimii 24 de ani şi jumătate.

Reclamă

Cine a spus că a fost dat afară domnul Culina? Ce pot să fac eu dacă a afirmat asta domnul Dinu? Poate să afirme ce își dorește. Nu am nimic de comentat despre ce spune domnul Dinu.

A fost un comunicat clar și din partea clubului și altceva nu am ce să vă spun. Știu că domnul Dinu e foarte nemulțumit de tot ce se întâmplă. Dânsul a făcut mult mai multe. Asta este. Va trebui să avem un nou ofițer de presă. O să anunțăm în momentul în care o să avem unul”, a declarat Andrei Nicolescu pentru sursa citată mai sus.

Îndepărtarea lui Culina este un atac rușinos la ce înseamnă dinamovism adevărat”

Îndepărtarea lui Culina este un atac rușinos la ce înseamnă dinamovism adevărat. Un atac mârșav al lui Nicolescu și al celor din jurul lui, care cred că Dinamo e feuda lor.

Culina nu doar că era un om de foarte mare bun simț, dar era un profesionist în domeniul lui, care a adus plusvaloare pentru Dinamo. Eu nu știu să fi existat în toată istoria clubului o altă persoană care să fi stat 24 de ani consecutiv, iar eu cred că știu bine istoria lui Dinamo.

Probabil că Nicolescu crede că Ionel Culina dă la presă sau către suporteri prostiile pe care șefii le fac. Nu e nevoie fiindcă e la vedere managementul defectuos care se duce la Dinamo”, a declarat Cornel Dinu pentru golazo.ro după plecarea lui Ionel Culina.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și