Închide meniul

Cu cât se vinde un bilet la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Recordul lui Cristiano Ronaldo va fi doborât

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 19:01

Reclamă
Cu cât se vinde un bilet la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Recordul lui Cristiano Ronaldo va fi doborât

Cu cât se vinde un bilet la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe, în timpul unui antrenament la naţionala Franţei/ Profimedia

Englezii au anunţat cu cât se vinde un bilet la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe, la Real Madrid. Starul francez va umple până la refuz stadionul Santiago Bernabeu, iar fanii profită de pe urma acestui fapt pentru a vinde biletele la un preţ uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid, în această vară, şi va fi prezentat oficial marţi, pe 16 iulie, în faţa fanilor prezenţi pe Santiago Bernabeu.

Cu cât se vinde un bilet la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Englezii de la GOAL.com notează faptul că Real Madrid a oferit bilete gratis membrilor clubului, pentru prezentarea lui Kylian Mbappe. Evenimentul a ajuns rapid sold-out, iar fanii care au prins deja un bilet încearcă să-l vândă la un preţ uriaş.

Cel mai scump bilet pentru prezentarea lui Mbappe costă în jur de 200 de euro, însă preţurile pornesc de la 30 de euro.

Sursa citată anterior notează faptul că cererea de bilete pentru prezentarea lui Kylian Mbappe a fost de peste 100.000, însă capacitatea stadionului Santiago Bernabeu este de „doar” 85.000 de locuri.

Reclamă
Reclamă 4

Recordul lui Cristiano Ronaldo ar putea fi astfel doborât. La evenimentul de prezentare al starului lusitan la Real Madrid au fost prezenţi aproximativ 80.000 de oameni, ceea ce reprezintă un record absolut.

Acesta ar putea fi doborât marţi, atunci când Kylian Mbappe va fi prezentat ca noul jucător al lui Real Madrid, în faţa a peste 85.000 de fani.

Nebunie totală după ce Real Madrid a pus în vânzare tricouri cu numele lui Kylian Mbappe

S-a declanşat o nebunie totală, după ce Real Madrid a pus în vânzare tricouri cu numele lui Kylian Mbappe. Fanii campioanei Europei s-au grăbit să le cumpere încă din prima zi şi au dat peste cap chiar şi cele mai optimiste calcule ale oficialilor clubului.

Reclamă

Imediat după ce a fost făcut anunţul oficial, suporterii „galacticilor” au putut să cumpere tricouri cu numele lui Mbappe. Nici măcar preţul, de 170 de euro, nu i-a speriat. Cererea a fost atât de mare încă din prima zi, încât pe site-ul oficial a venit o înştiinţare.

„Ca urmare a cererii mari din prezent, articolele din această colecție pot întâmpina o întârziere la livrare de până la 4-6 săptămâni, indiferent de metoda de expediere selectată. Această întârziere va afecta atât comenzile exclusive pentru colecția Mbappé, cât și cele care combină produse din colecția Mbappé cu alte produse din magazinul online„, au fost anunţaţi fanii.

Jurnaliştii de la marca.com au anunţat totuşi că întârzierile sunt doar pentru tricourile cu numele lui Mbappe. Echipamentele cu Bellingham, Carvajal şi Rodrygo pot fi livrate în numai 3-4 zile.

Situaţia este una neaşteptată, în condiţiile în care şefii Realului s-au pregătit de o lungă perioadă de timp pentru acest moment. Interesul pare să fie unul fără precedent!

Inițial, au apărut informații conform cărora superstarul a cerut tricoul cu numărul 10, de la Luka Modric. Totuși, Fabrizio Romano a dezvăluit că Mbappe nu și-a dorit niciodată numărul purtat de legendarul jucător croat.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și