Închide meniul

Argentina a câştigat Copa America 2024! Lautaro Martinez a marcat în prelungirile finalei cu Columbia

Dan Roșu Publicat: 15 iulie 2024, 7:37

Reclamă
Argentina a câştigat Copa America 2024! Lautaro Martinez a marcat în prelungirile finalei cu Columbia

Argentina a câştigat Copa America 2024

Argentina a câştigat Copa America 2024

Argentina a câştigat Copa America 2024! Lautaro Martinez a marcat în prelungirile finalei cu Columbia singurul gol al partidei, în minutul 112, după o fază spectaculoasă a campioanei mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Argentina, acesta este al treilea trofeu major consecutiv adjudecat, după Copa America 2021 şi Cupa Mondială 2022. De asemenea, echipa lui Lionel Messi a intrat în istorie, fiind echipa cu cele mai multe trofee Copa America (16), capitol la care a depăşit Uruguay (15).

Argentina a câştigat Copa America 2024

Pentru Lionel Messi, acesta este al patrulea trofeu important câştigat, după Copa America 2021, Cupa Mondială 2022 şi Finalissima. Chiar dacă a fost înlocuit din cauza unei accidentări, Messi a revenit la finalul meciului pentru a sărbători alături de colegi.

Meciul a fost unul emoţionant pentru Angel Di Maria. Jucătorul de 36 de ani a părăsit terenul cu lacrimi în ochi, în minutul 115, aceasta fiind ultima partidă în tricoul Pumelor pentru superstarul Benficăi.

Argentina a devenit prima echipă care câştigă două trofee Copa America consecutive, cu o Cupă Mondială adjudecată între ele. Pe de altă parte, Pumele au încheiat seria de 28 de victorii ale Columbiei.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și