Închide meniul

Verdictul specialistului, după faza controversată din UTA – Rapid 1-1! Comparaţia cu un derby din Premier League

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 21:50

Reclamă
Verdictul specialistului, după faza controversată din UTA – Rapid 1-1! Comparaţia cu un derby din Premier League

Verdictul specialistului, după faza controversată din UTA - Rapid

Mircea Rednic/ Hepta

Verdictul specialistului, după faza controversată din UTA – Rapid, a apărut imediat. Marius Avram, fostul central, a oferit o explicaţie clară şi a declarat că golul marcat de arădeni nu ar fi trebuit anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a reuşit să marcheze pentru 2-1, în duelul cu Rapid, prin Omondi. VAR a intervenit, iar centralul Sebastian Colţescu a anulat golul, deşi jocul a fost reluat.

Verdictul specialistului, după faza controversată din UTA – Rapid 1-1

Mariua Avram consideră că Sebastian Colţescu nu trebuia să se mai întoarcă asupra deciziei, dat fiind faptul că jocul a fost reluat. Acesta a oferit exemplul unui derby din Premier League, din sezonul precedent. Mai exact, la meciul dintre Liverpool şi Tottenham, atunci când centralul partidei a avut probleme de comunicare cu arbitrii din camera VAR şi a anulat golul marcat de „cormorani”.

„Golul anulat celor de la UTA are doua componente:

1. Posibil fault. Doi jucători în luptă pentru minge se lovesc gheată în gheată. Este o faza interpretabila, în nici un caz de intervenție VAR. Părerea mea este ca nu trebuia anulat golul.

Reclamă
Reclamă 4

2. ⁠O greșeală foarte mare este faptul ca arbitrul a fluierat reluarea jocului apoi după 2-3 pase ale jucătorilor, a oprit și a mers la VAR. Chiar daca nu i-a mers casca, dacă jocul a fost reluat, arbitrul NU mai poate reveni asupra deciziei.

Avem exemplu in Premier League la meciul Liverpool – Tottneham, când VAR, crezând greșit că arbitrii au acordat golul, a spus «este ok, confirm decizia», dar, dându-și seama după 10 secunde nu a mai avut ce face”, a declarat Marius Avram, conform gsp.ro.

Fază controversată în UTA – Rapid! VAR a anulat golul echipei lui Mircea Rednic, după ce jocul s-a reluat

A avut loc o fază controversată în meciul dintre UTA şi Rapid. Golul marcat de Omondi în minutul 89 a fost anulat, după intervenţia arbitrajului video.

Reclamă

Finalul partidei de la Arad a fost unul încins, după ce UTA a reuşit să întoarcă scorul. Meciul s-a încheiat însă cu scorul de 1-1.

Pe finalul meciului, UTA a reuşit să marcheze şi să preia conducerea pe tabela de marcaj, după golul lui Omondi. În apărarea giuleştenilor au fost gafe în lanţ, iar trupa lui Mircea Rednic a reuşit să înscrie.

Însă, la câteva minute distanţă după ce jocul s-a reluat, Sebastian Colţescu a fost chemat la margine pentru a verifica faza golului marcat de UTA.

În acel moment, Mircea Rednic era un car de nervi pe margine. Arbitrul partidei a revăzut faza şi a anulat golul lui Omondi, pe motiv de fault în atac.

Neil Lennon a debutat astfel cu stângul la Rapid, obţinând doar un punct din duelul cu UTA, deşi echipa sa a condus la pauză. Giuleştenii au început perfect partida şi au reuşit să deschidă scorul prin Cristopher Braun. Golul egalizator a fost marcat de Cîmpanu, jucător trimis în teren la pauză de Mircea Rednic.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Starul francez a semnat contractul

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și