Închide meniul

„M-am convins!” Gigi Becali dă ordin la FCSB, după startul ratat din campionat. Mesaj direct pentru Elias Charalambous

Publicat: 14 iulie 2024, 8:53

Reclamă
„M-am convins! Gigi Becali dă ordin la FCSB, după startul ratat din campionat. Mesaj direct pentru Elias Charalambous

Gigi Becali dă ordin la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali nu mai stă pe gânduri și dă ordin la FCSB, după startul ratat din campionat. Patronul roș-albaștrilor a decis cum va arăta echipa de start în următoarele meciuri. Doi jucători nu mai au voie să lipsească din primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Liga 1. Campioana en-titre a condus numai șase minute pe tabela din Ghencea. Dan Nistor a restabilit egalitatea, din penalty.

Gigi Becali dă ordin la FCSB, după startul ratat din campionat

Becali a avut o intervenție la TV imediat după fluierul final și a avut un mesaj direct pentru Elias Charalambous. Adrian Șut și Mihai Lixandru vor fi „punct fix” la FCSB.

Împotriva lui U Cluj, Lixandru a fost schimbat la pauză cu Edjouma, cel care a provocat penalty-ul din care au restabilit egalitatea ardelenii. După, în minutul 63, Șut a fost înlocuit cu Baba Alhassan.

Am văzut ce trebuie să văd. Dacă nu ai mijlocul terenului, cu Şut şi Lixandru, e haos. Nu am mai controlat jocul! Eu m-am convins. Mijlocaşii centrali, numai cu ăia doi o să fie. Schimb dacă e nevoie să ţii scorul, că obosesc. Dar pe ăştia doi nu îi mai schimb niciodată!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Un singur jucător a fost remarcat de latifundiarul din Pipera după meciul din Ghencea. Mijlocașul de 19 ani, Alexandru Musi, a fost lăudat de patron. Tânărul jucător a înscris un gol superb.

Lui Musi nu am ce să îi reproşez, a jucat foarte bine. Nu că a dat gol, dar a jucat foarte bine„, a precizat Becali.

FCSB – U Cluj 1-1

FCSB, campioana din sezonul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 cu Universitatea Cluj.

Reclamă

Au marcat: Musi ’51 / Nistor ’57 (penalti)

FCSB: Târnovanu – Creţu (Antwi ’71), Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (Edjouma ’46), Şut (Alhassan ’63) – Ştefănescu (Băluţă ’63), Olaru, Musi – D. Popa (Miculescu ’46). Antrenor: Elias Charalambous.

Universitatea Cluj: Gertmonas – Boboc (D. Codrea ’71), Masoero, I. Cristea (Mitrea ’71), Chipciu – Silaghi (Blănuţă ’70), Bic, Ov. Popescu (Oancea ’82), Raţă (Tchassem ’71) – Nistor, Bettaieb. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Edjouma ’55, Creţu ’69 / Masoero ’74, Blănuţă ’75, Oancea ‘90+4

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ovidiu Artene, Alexandru Filip – George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Cătălin Popa, Iulian Călin

Observator: Adrian Comănescu

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:27

LIVE TEXTFCSB – Virtus 0-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și