Închide meniul
Video

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi: „O familie specială pentru mine!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2024, 20:20

Reclamă

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep a avut o apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi. Fostul lider WTA a fost însoţită de familie la nunta anului de la Domeniul Ştirbey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios astăzi, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea va avea loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena deţine drepturi exclusive de difuzare.

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep nu a putut lipsi de la marele eveniment. Aceasta a fost însoţită de părinţii ei, tatăl acesteia, Stere, fiind un apropiat al lui Gică Hagi. Acesta nu a lipsit nici de la petrecerea de cununie civilă a internaţionalului român, care s-a desfăşura în ziua de Crăciun.

Simona Halep a îmbrăcat o rochie neagră, rochie pe care a purtat-o şi în urmă cu cinci ani, la petrecerea de după finala câştigată la Wimbledon. Mama ei a fost de asemenea o prezenţă extrem de rafinată, purtând de asemenea o rochie neagră.

Simona Halep a oferit un scurt interviu şi le-a urat „Casă de piatră” mirilor.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt convinsă că va fi o seară minunată, e o familie specială pentru mine. Casă de piatră şi distracţie plăcută. Voi fi prezentă la horă şi la dans. Dansez cât voi şti. Le doresc să fie fericiţi. Casă de piatră, sunt tinerei. Ianis mai are activitate”, a spus Simona Halep, la Domeniul Ştirbey.

„Cea mai frumoasă zi!” Ianis şi Elena Hagi, primele reacţii după cununia religioasă

Ianis şi Elena Hagi au oferit primele reacţii, după cununia religioasă. Cei doi au oferit un interviu, direct de la Domeniul Ştirbey, acolo unde va avea loc petrecerea cu peste 700 de invitaţi.

Prima parte a zilei a trecut, urmează distracţia şi voia bună”, a spus Ianis Hagi.

Reclamă

„Sunt sigură că e totul perfect, nu am mai vorbit cu echipa. Dar de fiecare dată când adresam câte o întrebare îmi spuneau că e totul cum ne dorim”, a declarat Elena Hagi.

„Am avut o echipă în spatele nostru care a muncit mult şi a avut grijă de noi, să iasă cum ne-am dorit. Le mulţumim celor de la Palatul Ştirbey. O echipă întreagă, toţi au fost implicaţi şi totul a decurs foarte bine.

Îi aşteptăm pe toţi cu drag, fiecare e special. (N.r. Vor veni Adelina şi Cristi Chivu) Îi aşteptăm pe fiecare în parte. Cei care nu pot veni au probabil motive, dar ştim că sunt alături de noi. Colegii mei…vacanţa lor e foarte scurtă, cu siguranţă s-au gândit şi la ei, dar ştim că sunt cu gândul la noi, contează şi familia.

„E cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum, sunt foarte fericită. Am spus Da, în faţa lui Dumnezeu, înseamnă mult pentru noi. Sunt sigură că totul este perfect, abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul”, a declarat şi Elena Hagi.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și