Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America, Argentina – Columbia. Imagini impresionante

Dan Roșu Publicat: 15 iulie 2024, 8:02

Reclamă
Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America, Argentina – Columbia. Imagini impresionante

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America - Profimedia Images

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America, Argentina – Columbia 1-0, scor stabilit după reuşita spectaculoasă a lui Lautaro Martinez, din minutul 112.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 64, Lionel Messi a făcut un sprint la mijlocul terenului şi s-a prăbuşit pe gazon, fără ca cineva să-l fi atins. Medicii au intervenit imediat şi acesta a părăsit terenul cu lacrimi în ochi.

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America, Argentina – Columbia

Medicii i-au scos imediat gheata dreaptă, problema superstarului de 37 de ani fiind la acea gleznă. Din cauza frustrării, Lionel Messi şi-a dat jos banderola de căpitan al Argentinei şi a dat cu ea de pământ.

Messi acuzase dureri la gleznă încă din prima repriză, după un contact cu un adversar. Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea starului de la Miami.

Reclamă
Reclamă 4

Ajuns pe banca de rezerve, Messi s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă în hohote. La finalul partidei, când echipa sa şi-a adjudecat trofeul, Leo a apărut în culmea fericirii şi a sărbătorit alături de colegi şi de fani.

Argentina a câştigat Copa America 2024

Argentina a câştigat Copa America pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins reprezentativa Columbiei, luni dimineaţă, la Miami. Meciul a avut nevoie de prelungiri, unicul ol fiind înscris de Lautaro Martínez, în minutul 112.

Reclamă

Pentru Argentina este un al 16-lea titlu la Copa America, un record.

Câteva zeci de fani au forţat intrarea pe stadionul Hard Rock din Miami (Florida, SUA) înainte de începerea finalei Copa America, provocând scene de haos.

Într-un meci care a început cu o oră şi 20 de minute întârziere din cauza incidentelor, Argentina a câştigat al treilea său titlu major consecutiv după Copa America 2021 şi Cupa Mondială 2022.

Sute de suporteri au fost blocaţi la intrarea pe stadion, unde porţile au rămas închise mai bine de o oră după ce trebuiau să se deschidă la ora locală 17.00 (00.00, ora României) pentru meciul dintre Argentina şi Columbia de la ora locală 20.00 (03.00 luni, ora României). În cele din urmă, lovitura de start a fost amânată cu o oră şi jumătate, după cum a relatat presa argentiniană TyC Sports.

Membri ai serviciului de securitate au declarat pentru AFP că porţile au fost închise deoarece fanii au forţat intrarea în stadion.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și