Închide meniul
VIDEO

Cristi Chivu, anunț despre viitorul lui, după plecarea de la Inter! Reacție fermă despre următorul pas

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2024, 15:01

Reclamă
Cristi Chivu, anunț despre viitorul lui, după plecarea de la Inter! Reacție fermă despre următorul pas

Cristi Chivu, anunț despre viitorul lui, după plecarea de la Inter

Cristi Chivu / Profimedia

Cristi Chivu a făcut un anunț despre viitorul lui, după plecarea de la Inter Primavera. Fostul internațional a rămas liber de contract și a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat despre ce va face în continuare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu s-a despărțit de Inter Primavera, după șase ani petrecuți la clubul la care a și evoluat. Antrenorul a rămas liber de contract, în această vară.

Cristi Chivu, anunț despre viitorul lui, după plecarea de la Inter Primavera

Cristi Chivu a fost prezent la nunta lui Ianis Hagi și a oferit un interviu pentru Antena. Fostul internațional a transmis că are răbdare și nu se grăbește să ia o decizie, în privința viitorului său. Numele acestuia a fost zvonit și ca un posibil înlocuitor al lui Edi Iordănescu, la echipa națională.

Nu știu ce va fi, aștept, am răbdare, vedem ce oportunități se vor ivi. Deocamdată mă bucur de vacanță, de familie, sunt foarte mulți ani în care am fost plecat în cantonament, fie ca jucător, fie ca antrenor, și în sfârșit am și eu o vacanță, la sfârșitul lui iulie”, a declarat Cristi Chivu.

De asemenea, Chivu a oferit declarații și despre echipa națională. Acesta speră să vadă naționala la Cupa Mondială din 2026, turneu final care se va vedea în direct pe Antena 1.

Reclamă
Reclamă 4

S-a creat o emulație foarte frumoasă în jurul naționalei, acest lucru va continua doar atunci când vom da continuitate rezultatelor, când vom reuși să ne calificăm la Campionatul Mondial, când vom avea calificări consecutive. Ar fi păcat să nu le dăm fanilor asta, să ne vadă lumea că noi, românii, știm să trăim fotbalul”, a mai spus Cristi Chivu.

Cristi Chivu, propus la Ajax

Cristi Chivu a fost propus la Ajax, de un fost oficial al „lăncierilor”. David Endt, fostul team manager al olandezilor, s-a declarat convins de faptul că Chivu ar reprezenta o soluţie ideală pentru Ajax.

David Endt consideră că Cristi Chivu ar trebui luat în calcul pentru postul de antrenor principal la Ajax. Fostul team manager al „lăncierilor” a transmis că păstrează legătura cu fostul internaţional, şi consideră că acesta are calităţile necesare pentru a prelua echipa mare a celor de la Ajax.

Reclamă

Avem o relație specială. Are foarte mare experiență ca jucător, dar acum și ca antrenor la tineret și juniori. Poate adăuga ceva în plus stilului lui Ajax și să le explice jucătorilor tineri ce e nevoie să devii un jucător de top.

Are foarte mare experiență ca jucător. Cred că pentru el ar fi foarte potrivit să antreneze prima echipă a lui Ajax. Sunt convins de asta. Calitățile sale umane și cele tehnice ar putea fi un antrenor foarte bun pentru Ajax Amsterdam.

Cred că ar fi foarte, foarte potrivit și foarte bun pentru Ajax. Sper să facă pasul următor. Trebuie să spun că sper că va fi viitorul antrenor al lui Ajax. Poate chiar și Bogdan Lobonț”, a declarat David Endt, conform fanatik.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și