Închide meniul

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2024, 17:55

Reclamă
Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

Louis Munteanu (primul din stânga, jos), la Fiorentina / ACF Fiorentina

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Fostul atacant al Farului a înscris într-un amical disputat de Fiorentina contra echipei Primavera a formaţiei viola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Raffaele Palladino (40 de ani) l-a introdus pe teren în repriza a doua a meciului, iar Louis Munteanu a reuşit să marcheze.

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

Prima echipă a Fiorentinei a învins-o pe formaţia Primavera din Firenze cu scorul de 5-2. Fiorentina urmează să mai dispute meciuri amicale cu Reggiana, Bolton, Preston, Montpellier și Grosetto.

Louis Munteanu are contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Fostul atacant al Farului este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

FCSB şi Rapid au trimis oferte pentru Louis Munteanu, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să îl transfere pe atacantul român. Şi CFR Cluj s-a înscris în cursa pentru Louis Munteanu.

Reclamă
Reclamă 4

Neluțu Varga îl vrea pe Louis Munteanu la CFR Cluj! Se luptă cu Dan Șucu și Gigi Becali pentru transferul verii: „Ne interesează”

Neluțu Varga vrea să-l transfere pe Louis Munteanu la CFR Cluj. Patronul clujenilor a confirmat faptul că a luat legătura cu oficialii celor de la Fiorentina, pentru a se interesa de condițiile unui transfer al internaționalului român.

Neluțu Varga ar putea să le dea lovitura de grație rivalelor din Liga 1. Dan Șucu și Gigi Becali au încercat și ei să-l transfere pe Louis Munteanu, în această vară. Becali mărturisea că a oferit 1.5 milioane de euro pentru Munteanu. Nu a fost suficient.

Neluțu Varga a subliniat că nu va face o licitație pentru Louis Munteanu, cu celelalte echipe din Liga 1. Acesta a transmis că în cazul în care nu va reuși să-l transfere pe fostul atacantul de la Farul, îi va aduce oricum alți doi atacanți lui Dan Petrescu.

Reclamă

Nu vă ascund faptul că am luat legătura și cu clubul Fiorentina pentru Louis Munteanu. Vrem să vedem care sunt condițiile. Ne place Louis Munteanu, tuturor ne place, este un jucător extraordinar, dar nu știm încă clar care sunt condițiile și dacă vom putea să-l aducem la CFR Cluj.

Există interes în continuare, din ce înțeleg, de la echipe puternice din România pentru Louis Munteanu și în niciun caz nu vom intra într-o licitație. Da, ne interesează Louis Munteanu, vedem care sunt condițiile și vedem dacă putem să ajungem la o discuție concretă în ceea ce-l privește.

Dacă nu va fi Louis Munteanu, oricum vom aduce doi atacanți de valoare pentru Dan Petrescu, pentru că avem nevoie de jucători care să marcheze și care să facă diferența. Îl vom întări pe Dan Petrescu cu tot ceea ce putem, să aibă un lot competitiv și să ia titlul de campioană a României”, a declarat Neluțu Varga, conform fanatik.ro.

Louis Munteanu, cale liberă spre revenirea în România! Oficialii Fiorentinei au făcut anunțul momentului despre atacant

Louis Munteanu ar avea cale liberă spre revenirea în România! Oficialii clubului Fiorentina au făcut anunțul despre situația atacantului.

Alessandro Ferrari, directorul general al Fiorentinei, a dat de înțeles că echipa pe care o reprezintă nu se va baza pe Louis Munteanu în noul sezon competițional.

După venirea lui Moise Kean, nu vom mai transfera nici un alt atacant. Este un atacant de mare calitate și vrea să revină la nivelul pe care îl avea în perioada PSG. Pentru rolul respectiv, îi mai avem pe Beltran, Nzola și Kouame.

Suntem mulțumiți cu ce avem. Singurele modificări ce vor mai surveni vor fi în departamentul median, trebuie să avem alternative pentru Palladino. Îmi doresc ca lumea să ne judece după închiderea perioadei de transferuri, după ce va începe sezonul și disputarea primelor partide, în special cele din play-off-ul Conference League”, a spus oficialul, citat de fiorentinanews.com.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și