Închide meniul
Foto

Femeia de 65 de ani care arată ca o adolescentă a uimit pe toată lumea! Ce dietă strică are

Publicat: 16 iulie 2024, 12:32

Reclamă
Femeia de 65 de ani care arată ca o adolescentă a uimit pe toată lumea! Ce dietă strică are

Femeia de 65 de ani care arată ca o adolescentă a uimit pe toată lumea! Ce dietă strică are

Lesley Maxwell arată fantastic la 65 de ani / Instagram

Femeia de 65 de ani care arată ca o adolescentă a uimit pe toată lumea! Ce dietă strică are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lesley Maxwell este o vedetă în Australia. Femeia de 65 de ani are o corp de adolescentă. Aceasta are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Femeia de 65 de ani care arată ca o adolescentă a uimit pe toată lumea

La 65 de ani, Lesley duce o viață de vis. Femeia din Melbourne, Australia, are milioane de dolari în cont și își petrece timpul numai la sală. Lesley are şi o dietă strictă. Lesley preferă i gustare din două sau trei ouă complete (albuș și gălbenuș), varză murată și o felie de pâine din cereale integrale și semințe germinate.

Aceasta este antrenoare de vedete, dar și ”grandluenceriță”, cum îi spun fanii, o combinație de la grandma (bunică) și influenceriță. De-a lungul timpului, femeia a strâns o avere estimată între 1 și 5 milioane de dolari, fiind divorțată cu 3 copii și, evident, are și nepoți.

Lesley are 1,65 metri înălțime și 56 de kg. A devenit antrenoare personală la 48 de ani, iar de la 49 de ani a început să participe la competiții de Bikini Fitness. De altfel, femeia spune că ”nu ești niciodată prea bătrână să porți bikini”.

Reclamă
Reclamă 4

Drumul ei în lumea fitness-ului a început în urmă cu 20 de ani, când a divorțat de soțul ei. Acesta era cu 13 ani mai tânăr. În timp, sala a devenit un mod de viață.

Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Echipele de start

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și