Închide meniul

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 19:02

Reclamă
Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

Nico Hulkenberg (Haas), în urma lui Charles Leclerc (Ferrari(, în timpul Marelui Premiu al Marii Britanii / Profimedia

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul, început încă din 2016, atunci când echipa americană a intrat în Formula 1. Anunţul parteneriatului prelungit până în 2028 a venit chiar cu câteva zile înaintea Marelui Premiu al Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

Ferrari va continua să motorizeze echipa de Formula 1 Haas cel puţin până la sfârşitul sezonului 2028, a anunţat marţi echipa americană, citată de AFP, potrivit agerpres.ro.

Prelungirea contractului dintre Ferrari şi Haas, motorizată de legendara Scuderia de la sosirea sa pe grilă în 2016, „asigură o stabilitate pe termen lung a motorului pentru echipa cu sediul în Kannapolis (Carolina de Nord)”, mai ales în cadrul noii reglementări pentru unităţile de putere începând din 2026, a explicat Haas într-un comunicat.

Reclamă
Reclamă 4

La această dată, motoarele, deja hibride din 2014, vor înregistra o creştere a energiei electrice şi vor folosi combustibili 100% durabili.

Pe lângă Haas, Ferrari motorizează în prezent propria echipă, precum şi pe Sauber, care va deveni Audi în 2026. În total, şase producători de motoare sunt anunţaţi pe grilă la această dată.

Haas ocupă acum locul 7 (din 10) în campionatul constructorilor, cu 27 de puncte înaintea etapei a 13-a a sezonului, care va avea loc în acest weekend în Ungaria.

Reclamă

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Ungariei. Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

„Apreciez mult asta” Elias Charalambous a dezvăluit ce l-a impresionat în meciul FCSB – Virtus: „E ceva foarte drăguţ”

23:36

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

23:35

Malcom Edjouma, plin de încredere după ce FCSB s-a calificat în turul 2 UCL! Ce a spus despre penalty-ul cu U Cluj

22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv 6 Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”
Citește și