Închide meniul

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 10:38

Reclamă
Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni

Andrei Ivan și Jovan Markovic / Hepta

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni, după o singură etapă din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de Jovan Markovic, una din piesele grele ale echipei în sezoanele trecute. Markovic va evolua sub formă de împrumut la Hermannstadt.

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni

„OFICIAL. Jovan Markovic va evolua timp de un an la FC Hermannstadt, sub formă de împrumut. Mult succes, Jovan”, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

În sezonul 2020-2021, Universitatea Craiova l-a împrumutat pe Markovic la Academica Clinceni. Acolo, atacantul a evoluat în 27 de partide, marcând 5 goluri. Pentru Universitatea Craiova, Jovan Markovic a evoluat în 146 de meciuri, marcând 28 de goluri şi reuşind 14 pase decisive.

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de un jucător: „Îi mulțumim și îi dorim mult succes”

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de un jucător după egalul obţinut în deplasare cu Hermannstadt.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa antrenată de Costel Gâlcă a ajuns la un acord cu Ante Roguljic pentru rezilierea contractului. Mijlocaşul croat este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro. El ar urma să se transfere la formaţia cipriotă Anorthosis Famagusta după despărţirea de echipa patronată de Mihai Rotaru.

OFICIAL | Mulțumim, Ante Roguljic! 

Clubul Universitatea Craiova și mijlocașul Ante Roguljic au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

Reclamă

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

Meciul Hermannstadt – Universitatea Craiova, scor 0-0, din prima etapă a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Costel Gâlcă au avut un start de sezon ratat.

Alex Mitriţă a fost ţinut pe bancă până în minutul 60. Starul oltenilor a avut o şansă uriaşă de a marca, la scurt timp după ce a intrat pe teren. Gruparea din Bănie a plecat cu un punct din deplasare.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:03

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

13:01

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

12:48

Programul derby-urilor din Grecia, din sezonul 2024-2025. Răzvan Lucescu îşi apără trofeul, exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și