Închide meniul

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 21:56

Reclamă
Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare

Jucătorii de la Corvinul, în timpul unui meci/ Profimedia

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1. Clubul a anunţat că Agenţia Naţională pentru Sport a emis „Certificatul de identitate sportivă” pentru „Asociaţia Club Sportiv FC Corvinul Hunedoara 1921”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre o structură sportivă de drept privat ale cărei baze sunt puse de Primăria Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara, a precizat clubul, adăugând că îşi doreşte ca parcursul european actual să fie cât mai lung.

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare

Pentru cine nu ştie, Corvinul a obţinut licenţa UEFA din postura de club de drept public, statut care îi permite să joace în competiţiile europene, dar nu îi permite să promoveze în Liga I, din cauza unei prevederi a Legii Sportului emisă în 1998. Imediat după ce vom încheia parcursul european (care, repetăm, ne dorim să fie cât mai lung), vom depune toate documentele necesare pentru a ne transforma în club de drept privat şi pentru a avea astfel drept de promovare în Liga I”, a precizat Corvinul pe pagina sa oficială de Facebook.

Corvinul va întâlni Paksi FC, joi, pe teren propriu, de la ora 21.00, în manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Europa. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Clubul din Hunedoara a anunţat că, din cauza unor probleme întâmpinate în trafic, oaspeţii nu au reuşit să ajungă la timp pentru conferinţa de presă şi antrenamentul oficial de la stadionul Municipal din Sibiu.

Reclamă
Reclamă 4

Tehnicianul Florin Maxim a declarat, în conferinţa de presă a Corvinului, că vrea ca jucătorii săi să fie cu picioarele pe pământ deoarece va fi cu totul alt meci faţă de cel din tur.

“Va fi cu totul alt meci. Băieţii au înţeles că meciul a stat pe o muchie de cuţit, detaliile au făcut diferenţa în tur. Normal că ne dorim victoria. Vom avea un stadion plin alături de noi. Dar trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să nu ne fure tribuna, stadionul. Trebuie să înţeleagă că noi avem de câştigat o dublă, nu orgolii, pentru că e un meci de fotbal şi ne dorim să câştigăm, nimic mai mult”, a spus Maxim.

În tur, în urmă cu o săptămână, Corvinul s-a impus cu 4-0 în deplasare în faţa echipei Paksi.

Reclamă

Bugetul infim cu care Corvinul a reuşit o performanţă istorică

Oficialii celor de la Corvinul au dezvăluit bugetul infim cu care echipa a reuşit o performanţă istorică. Hunedorenii sunt cu un pas în turul secund preliminar din Europa League.

Bogdan Apostu a dezvăluit că bugetul celor de la Corvinul, în sezonul precedent, sezon în care echipa a câştigat Cupa României, a fost de doar 40.000 de euro pe lună. Oficialul hunedorenilor a transmis că Paksi, formaţie învinsă la scor de trupa lui Florin Maxim, are un buget de 20 de ori mai mare.

Corvinul are un buget foarte mic să ştiţi. Domnilor, dacă vă spun că a câştigat Corvinul Cupa României cu 39.800 de euro pe lună buget net, jucători+staff, mă credeţi? Ca punct de reper, Buzăul a avut de 4 ori mai mult.

Paksi are buget între 6-10 milioane de euro, unul dintre cele mai mici bugete de aici din Ungaria, dar mult superior faţă de cel al Corvinului. Eu cred că am mai demonstrat o dată în seara asta că acolo unde eşti lăsat să munceşti, să creezi un proiect serios şi corect, rezultatele pot să apară”, a declarat Bogdan Apostu, conform primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 5 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 6 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Citește și