Închide meniul

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 14:35

Reclamă
Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal

Lamine Yamal şi Dennis Man/ Colaj Profimedia

S-a aflat topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Internaţionalul român este mai bine plătit decât proaspătul campion european, în vârstă de 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi-a prelungit contractul cu Parma. Acesta va continua la formaţia alături de care a promovat în Serie A, la capătul sezonului trecut.

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal

Dennis Man încasează un salariu de 1,79 milioane de euro pe an, fiind al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul Parmei, npotează specialiştii de la capology.com. Cel mai bine plătit jucător este brazilianul Hernani, care câştigă anual suma de 2,41 milioane de euro.

Valentin Mihăilă, celălalt jucător român din lotul Parmei, este al 15-lea cel mai bine plătit fotbalist al lui Fabio Pecchia. Internaţionalul român, care de asemenea şi-a prelungit contractul cu „cruciaţii” în această vară, câştigă anual suma de 580.000 de euro.

La capitolul salariu, Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Starul Barcelonei câştigă anual suma de 1,67 milioane de euro pe an, de la formaţia catalană.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, internaţional român se clasează şi peste un alt proaspăt campion european, Fermin Lopez. Tânărul mijlocaş spaniol câştigă suma de 630.000 de euro anual la Barcelona.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

Reclamă

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Dennis Man a fost titular contra Ucrainei, fiind înlocuit în minutul 62 de Ianis Hagi. Man a avut o evoluţie solidă la debutul României la EURO 2024, reuşind 13 pase corecte, din cele 17 încercate, şi alte trei driblinguri.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul a postat prima imagine de la antrenamentul cu noua echipă

18:18

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB: „Vom juca cu cel mai bun 11!”

17:47

Dan Petrescu, noi lovituri la CFR Cluj! Neluțu Varga s-a înțeles cu 2 jucători, după ce a anunțat transferul lui Louis Munteanu

17:43

Oficial! Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino! Compariţie cu Zinedine Zidane în mesajul de adio

17:23

Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur: „Echipa noastră este mai bună!”

17:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 iulie

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și