Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Mesaj despre jucătorii lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 20:34

Reclamă
Adrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Mesaj despre jucătorii lui Gigi Becali

Adrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct

Adrian Mihalcea / Antena Sport

Adrian Mihalcea a venit cu un verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Antrenorul de la Unirea Slobozia nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre jucătorii lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Unirea Slobozia și FCSB este programată vineri, de la ora 22:00. Duelul se va juca la Clinceni și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct

Adrian Mihalcea a transmis faptul că FCSB este o echipă bună, însă a dat de înțeles că jucătorii săi pot obține un rezultat bun în meciul cu roș-albaștrii lui Elias Charalambous.

De asemenea, antrenorul de la Unirea Slobozia a menționat că, până în momentul de față, nu a obținut niciun punct din duelurile cu FCSB, în cariera de antrenor.

„O echipă extraordinar de bună, cu un lot care se află în primele 2 din Liga 1. Avem nevoie de organizare, de determinare, să lăsăm emoțiile și să ne ridicăm la nivelul competiției. Băieții știu deja cum e să obții un rezultat bun.

Reclamă
Reclamă 4

Obiectivul nostru este ca la final să fim felicitați, momentan e nevoie de muncă, sacrificii și de voie bună.

Eu am dat câteva goluri în meciurile cu FCSB, unele au fost foarte importante. Totalul nu îl mai țin minte. De când sunt antrenor nu am reușit să scot nici măcar un punct împotriva celor de la FCSB. Poate chiar mâine se va sparge gheața”, a spus Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB. Tehnicianul campioanei a vorbit, la conferința de presă, despre partida cu echipa lui Adrian Mihalcea.

Reclamă

Înainte de meci, Elias Charalambous a transmis că Unirea Slobozia nu este o adversară accesibilă, dat fiind faptul că a obținut o victorie, în deplasare, cu Farul, în prima etapă a sezonului.

Antrenorul campioanei a spus că jucătorii săi vor da totul pentru a obține cele 3 puncte și că va utiliza cel mai bun „prim 11”, la meciul din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

„Este al 2-lea meci în ligă, cu o echipă care e nou promovată. Au arătat că sunt foarte competitivi. Nu e ușor să o învingi pe Farul în deplasare.

Trebuie să avem o prestație de top și să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care așteaptă, care joacă foarte bine pe contra-atac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, știm că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri ușoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect.

Nu voi odihni pe nimeni mâine, vom juca cu cel mai bun prim 11″, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 19 iul.

Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri

23:50

Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00)

23:47

Florin Maxim i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League: „Am fost inexistenţi! Asta e mai grav”

23:39

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Conducerea din Giulești a dat toate detaliile

23:20

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 4 Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!” 5 Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB! Totul a fost dezvăluit de Adrian Mititelu: „A refuzat şi CFR!” 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și