Închide meniul

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon: „O rușine! Legendele nu înseamnă nimic”

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 17:11

Reclamă
Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon: „O rușine! Legendele nu înseamnă nimic

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon

Profimedia

Fostul antrenor al catalanilor, Ronald Koeman, a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon. Batavul nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre șefii echipei blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman este o adevărată legendă a clubului Barcelona. În tricoul catalanilor a adunat 264 de apariții și a marcat 88 de goluri. De asemenea, a câștigat o Cupă a Campionilor Europeni, 4 titluri, o Cupă, 3 Supercupe și o Supercupă a Europei, ca și jucător al Barcelonei.

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon

Ca și antrenor, Koeman a pregătit-o pe Barcelona în perioada august 2020 – octombrie 2021.

Acum, înainte de startul noului sezon, Ronald Koeman a ieșit la atac și a transmis faptul că, în opinia sa, legendele Barcelonei nu înseamnă nimic pentru conducere.

Batavul a dat ca exemple plecările lui Xavi și Lionel Messi, care au zguduit clubul în ultima perioadă.

Reclamă
Reclamă 4

„Plecarea lui Xavi a fost o rușine. E trist că a plecat de la Barca, că și eu am plecat de la Barca, că Messi e plecat și el. Pare că legendele clubului nu înseamnă nimic pentru conducere.

În anii recenți, problema Barcelonei a fost că legendele clubului nu au fost tratate bine și au fost date afară. Cred că trebuiau să aibă grijă mai mult de ei. Barca trebuie să fie în top, dar conducerea lucrează într-o manieră care nu e bună”, a spus Ronald Koeman, potrivit tuttomercatoweb.com.

Lovitură uriașă pentru Barcelona, înainte de startul noului sezon!

Lovitură uriașă pentru Barcelona, înainte de startul noului sezon! Ronald Araujo va fi OUT pentru cel puțin 4 luni, după accidentarea suferită la Copa America 2024.

Reclamă

Jucătorul din Uruguay a obținut medalia de bronz la turneul final, însă s-a ales cu o accidentare musculară serioasă, după meciul din sferturile de finală, cu Brazilia.

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, Araujo a fost supus deja unor investigații și va fi operat în Finlanda.

Totuși, un diagnostic exact va putea fi oferit abia în momentul în care inflamația din zona problematică nu va mai fi prezentă.

Chiar și așa, sursa citată anterior anunță faptul că Araujo ar putea reveni pe teren, în cel mai fericit caz, în luna noiembrie a acestui an.
În sezonul precedent, Araujo a adunat 37 de meciuri pentru FC Barcelona, în toate competițiile. În cadrul acestora a marcat un gol și a oferit 2 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 70 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:08

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța! Echipa la care este așteptat: „E o chestiune de zile!”

19:55

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

19:33

„Nu sunt o mașinărie!” Simona Halep, anunțul momentului despre accidentarea care o ține departe de terenul de tenis!

19:22

Rafael Nadal, în semifinale la Bastad după un meci de 4 ore și un minut! Declarație de senzație la finalul meciului

19:11

LIVE SCOREPoli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

18:53

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Sesiunea de antrenamente e ACUM în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și