Închide meniul

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul: „E jucător de naţională, un marcator! Şanse mari să ia campionatul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iulie 2024, 18:18

Reclamă
Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul: „E jucător de naţională, un marcator! Şanse mari să ia campionatul!

Louis Munteanu, cale liberă spre revenirea în România!

Louis Munteanu / Hepta

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul în Liga 1 – e de părere Valeriu Răchită. CFR Cluj şi Rapid se luptă pentru semnătura jucătorului de la Fiorentina, deşi nici Gigi Becali pare că nu a renunţat la mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a anunţat că sunt şanse mari ca Louis Munteanu să ajungă la CFR Cluj. La două zile, Viorel Moldovan a spus că şi Rapid îl vrea pe Munteanu. Deşi a anunţat public că nu îl mai interesează, Gigi Becali nu trebuie scos din calcule.

Valeriu Răchită e de părere că cine îl va transfera pe Louis Munteanu va avea cele mai mari şanse de a câştiga titlul.

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul

„Chiar a intrat și domnul Marian Iancu. Sunt de părerea dumnealui. Cine îl va lua pe Louis Munteanu, are șanse mari să ia campionatul. Este un marcator, un jucător peste media campionatului, jucător de echipă națională. Cred eu că CFR va face eforturi financiare pentru a-l aduce. S-a văzut în prima etapă că acel Michael cu care a început Dan Petrescu, că nu are nicio treabă cu fotbalul. La noi la Ploiești, la întors pe Papp.

Și acum a rămas întors Papp. Îl au pe Sava (n.r. pentru U21). Petrescu are nevoie de lot și i-a promis că îi va aduce jucători. Cu o zi înainte de meciul cu Dinamo, Neluțu a băgat 2,8 milioane de euro și a plătit toate datoriile. Un patron ca ăsta își dorește orice fotbalist. Louis Munteanu se gândește și ce se întâmplă din punct de vedere al staff-ului“, a spus Valeriu Răchită la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă în privinţa transferului lui Louis Munteanu, atacantul român fiind la mare căutare. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român. Louis Munteanu şi-a încheiat împrumutul la Farul, la finalul sezonului trecut. Atacantul a revenit la Fiorentina, însă viitorul său este incert, deoarece acesta nu este dorit de către oficialii formaţiei din Serie A.

Conform firenzeviola.it, Louis Munteanu este dorit de echipe din Italia, Belgia şi Turcia, pe lângă cele trei formaţii din România, CFR Cluj, Rapid şi FCSB.

Oficialii Fiorentinei vor să-l cedeze pe Louis Munteanu, deoarece antrenorul echipei nu este interesat de serviciile sale. Astfel, italienii speră să obţină câteva milioane, în schimbul unei mutări definitive ale internaţionalului român, notează sursa citată anterior.

Reclamă

„Louis Munteanu are cele mai multe oferte, poate alege dintr-o duzină de propuneri. Trei vin din România, ţara jucătorului, unde este respectat şi a evoluat în sezoanele recente, sub formă de împrumut, la Farul. Alte oferte vin din Turcia, Belgia şi chiar Italia, cluburile şi-au exprimat ddeja interesul.

Jucătorului îi expiră contractul în acest sezon, Fiorentina ar putea obţine câteva milioane în schimbul său. Asta dacă clubul nu îi va reînnoi contractul, de teamă că va „exploda””, au anunţat italienii, conform sursei citate anterior.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu i-a adus cele 3 puncte lui Tony da Silva! Echipa lui Bogdan Andone, 0 puncte după 2 etape

20:50

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

20:37

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

20:30

VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Calificările sunt sâmbătă, live în AntenaPLAY (ora 12:20)

20:15

Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie în noul sezon al Ligii 1. Baeten e rezervă. Echipele

20:08

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța! Echipa la care este așteptat: „E o chestiune de zile!”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și