Închide meniul
Foto

Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău. Cum arată acum antrenorul de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 18:21

Reclamă
Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău. Cum arată acum antrenorul de la Rapid

Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău

Neil Lennon / Captură AntenaSport

Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău. Antrenorul de la Rapid a surprins pe toată lumea, înainte de meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a suferit un accident teribil în parcul Herăstrău din București, cu câteva zile înainte de duelul cu Dan Petrescu. Potrivit lui Viorel Moldovan, antrenorul a suferit mai multe răni, după ce a căzut de pe bicicletă și a lovit o bordură.

Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău

Înainte de meciul cu CFR Cluj, Neil Lennon a venit la conferința de presă bandajat la nas, semn că rănile provocate de accidentul cu bicicleta nu i s-au vindecat în totalitate.

„M-am crezut în Turul Franței. Nu a fost prima dată când am căzut de pe bicicletă și sigur nici ultima oară. Am doar câteva zgărieturi, sunt în regulă”, a spus Lennon.

VEZI IMAGINI CU NEIL LENNON, DE LA CONFERINȚA DE PRESĂ, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

Acesta a ținut însă conferința fără probleme și se va afla pe banca tehnică a giuleștenilor, la duelul cu echipa lui Dan Petrescu, care contează pentru etapa cu numărul 2 a noului sezon de Liga 1.

Partida dintre Rapid și CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Duelul va avea loc pe stadionul din Giulești și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Petrescu, verdict categoric despre Rapid, după sosirea lui Neil Lennon!

Bursucul” consideră că Rapid are un lot mai bun decât cel de anul trecut şi că jucătorii lui Neil Lennon vor deveni mai buni odată cu trecerea timpului în ceea ce priveşte noul sistem.

Reclamă

Nu în ultimul rând, Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Lennon, dar consideră că acesta va reuşi numai dacă va avea parte de susţinerea jucătorilor şi conducătorilor de la Rapid:

„Au schimbat sistemul, au adus jucători noi, nu chiar toţi titulari, dar lotul e mai bun decât cel de anul trecut. Au mai multe soluţii, pe toate posturile. Mă aştept să fie mai buni decât la meciul cu UTA, mai ales că joacă acasă. Toate echipele care joacă acasă au un atu.

Nu e uşor să te adaptezi într-o ţară nouă, indiferent cât de valoros eşti. Fără ajutorul jucătorilor şi al conducătorilor este greu. Şi eu am fost în străinătate, nu a fost lapte şi miere peste tot. Oriunde te duci, trebuie să te impui. Va trebui să aibă suportul celor din jurul lui.

Dar e un antrenor de valoare, mare jucător, mare antrenor, CV-ul vorbeşte despre el. Acum rămâne de văzut dacă se va adapta în România sau nu”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:38

Claudiu Petrila a numit cei mai periculoși jucători de la CFR Cluj, înainte de meciul direct! Verdictul vedetei de la Rapid

21:25

UPDATETudor Băluță a fost prezentat oficial de Slask Wroclaw! Ce contract a semnat fosta vedetă de la Farul Constanța

21:00

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu i-a adus cele 3 puncte lui Tony da Silva! Echipa lui Bogdan Andone, 0 puncte după 2 etape

20:50

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

20:37

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

20:30

VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Calificările sunt sâmbătă, live în AntenaPLAY (ora 12:20)

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și