Închide meniul
Foto

Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iulie 2024, 21:53

Reclamă
Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim”

Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: "De aia îi iubim"

Colaj Instagram - Hepta

Fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia Năstase au avut cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor, în ziua în care primul număr 1 ATP a împlinit 78 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din căsnicia cu Amalia, Ilie Năstase are două fiice: pe Emma şi pe Alessia. Cele două sunt discrete în spaţiul public, însă atrag toate privirile. (VEZI IMAGINI FABULOASE CU FIICELE LUI ILIE NĂSTASE)

Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia

„Pot să zic că ăîn Franţa de la început m-am simţit ca acasă. Eu acolo m-am născut. Părinţii mei mereu vorbesc despre Franţa, tata e un alt om acolo. Se simte şi el ca acasă. Pentru mine nu a fost greu să stau acolo. Aş dori să mă mut definitiv acolo. Mie nu mi-a venit să cred ce poveşti auzeam până nu am văzut filmul. Cuvânt cu cuvânt„, a spus Alessia Năstase, conform orangesport.ro.

Şi Alessia a folosit cuvinte uriaşe la adresa lui Ilie Năstase. „Eu sunt foarte mândră de el şi de ce a făcut el. M-am uitat la Nasty şi am fost şocată de ce a putut să facă înainte să ne naştem. El mereu a fost aşa nebun şi de aia îl şi iubim„, a spus şi Emma.

Performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica lui Ilie Năstase

Amalia Năstase a vorbit despre performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica ei şi a lui Ilie Năstase. Fostul mare tenismen român are două fete cu Amalia Năstase, Emma şi Alessia. Emma Năstase a reuşit să intre la Universitatea St Andrews, acolo unde au studiat Prinţul William şi Kate Middleton.

Reclamă
Reclamă 4

Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și ‘graduat’ liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul IV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: ‘De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?’ ‘Mulți’. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase pentru viva.ro.

Amalia Năstase a spus şi ce va studia Emma Năstase la prestigioasa universitate la care au învăţat şi Prinţul William şi Kate Middleton. „Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a mai afirmat Amalia Năstase pentru sursa citată.

Fiica cea mare a Amaliei din mariajul cu Ilie Năstase, Alessia, este pasionată de modă. Ea a fost, recent, la un eveniment de modă în Marrakech (Maroc), alături de fiica lui Gică Popescu, Maria, şi de fiica lui Adrian Ilie, Milana.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27 20 iul.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 5 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și